VRUĆE FOTKE: Ovo je pevačica koja je završila u Sigalovom krilu – ‘Obećao mi je proboj u Holivud’

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

‘Dopala sam mu se, nije mogao da mi odoli pa je spustio ruku tamo gde baš nije dozvoljeno’ kaže srpska seks bomba.

Pevačica Nataša Šavija koja se nedavno slikala sa Stivenom Sigalom nakon njegovog koncerta u „Sava centru“, i to dok mu je sedela u krilu, kaže da će se poznati glumac zbog nje uskoro vratiti u Beograd, kao i da joj je on obećao da će joj pomoći da se probije u Holivudu!

– Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Dopala sam mu se, nije mogao da mi odoli pa je spustio ruku tamo gde baš nije dozvoljeno. Sutradan smo bili na doručku u 11 sati, a on je kasnije imao let na koji sam ga ispratila. Vratiće se u Srbiju za nedelju dana i tada ćemo se videti. Pozvao je i mene da dođem kod njega u Ameriku – priča Šavija i dodaje da joj je slavni glumac obećao da će joj pomoći u karijeri.

– Pitao me je čime se bavim i ja sam mu rekla da sam pevačica. Dogovorili smo se da popričamo o mojoj karijeri kada se vrati. Pokušaće da mi otvori neka vrata u Holivudu, a nije isključeno da ćemo napraviti i neku saradnju. Možda se pojavi u nekom mom spotu ili snimimo duet. Ne bih imala ništa protiv da snimimo neke seksi scene – zaključila je Nataša za „Informer“.

(Dnevno/Informer)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR