Vujošević davio Bogdanovića na terenu (VIDEO)

0
775
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: mondo.rs

Utakmica između Partizana i FMP-a obilovala je incidentima, a u jednoj od ružnih scena učestvovali su trener crno-belih i njegov najbolji igrač.

Uzimajući u obzir opšte stanje u srpskoj košarci i najnovije tenzije među klubovima, bilo je očekivano da meč Partizana i FMP-a bude pun tenzija, iako nije imao veliki takmičarski značaj…

Ali, niko nije očekivao da će u Hali Sportova gledaoci imati priliku da vide scenu u kojoj jedan trener (Milan Gurović) gura protivničkog igrača, a drugi – Duško Vujošević – davi svog košarkaša.

On je u trenucima vođstva gostiju ušao u teren i uhvatio rukom za „gušu“ Bogdana Bogdanovića, koji je prethodno dobio petu ličnu grešku, protestovao, pa dobio i tehničku grešku!

Pogledajte:

Dogodilo se to u 36. minutu, pri rezultatu 70:75, kada su crno-beli nastojali da anuliraju visoko vođstvo „pantera“.

Bez obzira na okolnosti koje su vodile ružnim scenama – i u slučaju Gurovića i u slučaju Vujoševića – radi se o trenerima i učiteljima, koji bi mladim sportistima trebalo da budu primer svega pozitivnog.

Podsetimo, pre dva dana odigran je i „večiti“ derbi u Železniku, u kojem su „glavne zvezde“ u primitivizmu bili huligani.

Tužno.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR