Gej pedofili iz vlasti decenijama silovali dečake!

0
693
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Najmanje 20 istaknutih ličnosti decenijama je zlostavljalo decu, a trag pedofilskog lanca vodi sve do Dauning strita.

– Među moćnicima ima političara, vojnih starešina, sudija, i ljudi povezanih s kraljevskom porodicom, a njihova mračna rabota traje već oko 65 godina – kaže Piter Mekivi, bivši funkcioner za zaštitu dece.

On je na bludne radnje establišmenta upozoravao još od 1980-ih, a 2012. pokrenuo je istragu „Fernbridž“. Trag pedofilskog lanca praćen je sve do Dauning strita (sedišta vlade).

– Ali uvek je bilo blokiranja, prikrivanja i tajnih saveza radi sprečavanja istrage – objašnjava Mekivi.

U pokrenutoj istrazi Komiteta za unutrašnje poslove Donjeg doma parlamenta, funkcioner Ministarstva policije Piter Sedvil priznaje da je više od 100 dosijea s detaljnim optužbama za pedofilske aktivnosti protiv istaknutih ličnosti uništio neko iz samog ministarstva. Ministarka policije Tereza Mej najavljuje detaljnu i potpunu istragu.

– Krivično ćemo goniti sve koji ometaju istragu jer su tako i sami umešani u pedofiliju – kaže Mejeva.

U najozbiljnijim slučajevima radilo se o brutalnom silovanju dečaka, poput onoga kada je torijevski poslanik Harvi Proktor uhapšen jer je pred njegovim vratima pronađen nag maloletnik koji vrišti od bola. Po sklonosti dečacima bio je poznat i torijevski poslanik ser Piter Morison.

Sedamdesetih je legalno delovala i organizacija PIE, koja se javno borila za legalizovanje seksa s decom. Među članovima je bilo uglednih ličnosti, poput ser Pitera Hajmana, visokog komesara za Kanadu i lidera MI6. PIE je razmenjivala pedofilski materijal i fantazije, između ostalog, o mučenju dece do smrti.

Žrtve regrutovali po sirotištima

1983. Poslanik Džofri Dikens sastavio je veliki dosije s detaljnim optužbama za pedofiliju protiv istaknutih ličnosti britanskog establišmenta. Dosije je prosleđen policiji, gde mu se gubi svaki trag. Nikakva akcija nije preduzeta.

1995. Dikens umire. Njegova supruga uništava poslednju kopiju dosijea, nakon što su prethodno uništene i ostale tri kopije koje je poslao ljudima kojima je verovao.

2012. Nakon smrti poznatog voditelja Bi-Bi-Sija Džimija Sevila javljaju se desetine optužbi za seksualno zlostavljanje dece. Laburistički poslanik Tom Votson tvrdi da „ima jasnih obaveštajnih podataka koji ukazuju na moćni lanac pedofila povezan s parlamentom“ i Dauning stritom (sedištem vlade). Bivši funkcioner tajne službe objavljuje da je navodno „nestali“ dosije bio u rukama MI5.

2013. Operacija „Fenbridž“ istražuje optužbe na račun lanca pedofila koji je delovao 1970-ih i 1980-ih godina. Među zlostavljačima dece ima i nekoliko istaknutih političara. Ulazi se u trag mestima na kojima su operisali i sirotištima iz kojih su regrutovali žrtve.

2014. Na listi optuženih pedofila nalazi se i 10 sadašnjih i bivših političara. Mark Sedvil otkriva nestanak 224 dosijea povezanih s tim slučajevima. Za silovanje maloletne osobe 1967. godine optužen je i bivši ministar unutrašnjih poslova lord Leon Britan.

Izvor: Blic

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR