I muškarci glume orgazam, evo kako da ih „provalite”

0
666
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Žene su neprevaziđene kada je reč o glumljenju orgazma, barem tako misle mnogi. Ipak, nisu ni muškarci bez talenta za foliranje! Evo i kako da ga „provališ”.

Nedavno sprovedena studija pokazala je da je više od 30 odsto pripadnika „jačeg“ pola takođe glumelo orgazam. Dakle, devojke, šanse da je i tvoj dragi u ovoj grupi su velike!

Sigurno ti prvo pada na pamet pitanje: „Kako mu to uspe, kako ne primetiš?“ Postoji jedan jasan pokazatelj da on folira – izostanak semena.

Da muškarci mogu da budu ozbiljni glumci u krevetu, dokazuje i to da će odložiti i baciti kondom pre nego što shvatiš šta se dešava. Zato, obrati pažnju na njegovo ponašanje nakon „orgazma“.

Studiju je u Njujorku sproveo magazin „Tajm“, i to tako što su jednostavno anketirali prolaznike na ulici. Zapanjujućih 30,6 odsto muškaraca priznalo je da su barem nekad odglumeli orgazam.

Ako si upravo shvatila da je i tvoj partner u ovoj grupi, imaš nekoliko mogućnosti – da se naljutiš, da razgovaraš sa njim o tome ili da mu dodeliš nagradu za trud koji je uložio u glumu kako ga ne bi „provalila“.

Izvor: Mondo

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR