Nataša i Ljuba potvrdili vezu!

0
716
NextWEB hosting

Iako je Nataša Bekvalac tvrdila da je sa „bivšim“ dečkom Ljubom Jovanovićem samo u prijateljskim odnosima, paparaco koji smo snimili na Aerodromu “Nikola Tesla” demantuje sve njihove izjave da nisu u vezi.

Pršti  ljubav na  sve strane: Nata i Jovanović u strasnom  zagrljaju
Pršti ljubav na sve strane: Nata i Jovanović u strasnom zagrljaju | Foto: A. Stanković
NextWEB hosting

Osim što smo rukometaša nekoliko puta videli kako izlazi iz pevačicinog stana, gde je prenoćio, i obrnuto, njemu nije bilo teško da juče ujutru oko sedam sati sačeka svoju dragu, koja se sa sestrom i ćerkom vratila sa letovanja.

Hana je bila  presrećna kada je  videla maminog  dečka
Hana je bila presrećna kada je videla maminog dečka | Foto: A. Stanković

Bekvalčeva je sa Kristinom, setričinom Petrom i ćerkom Hanom boravila deset dana u Turskoj, a po dolasku je na parkingu čekao sportista, sa kojim se toliko srdačno pozdravila, da je njihov čvrst zagrljalj trajao dugo. Osim sa Natom, Jovanović je bio prisan sa malom Hanom, sa kojom očigledno provodi dosta vremena, te mu je odmah ispričala sve morske igrarije i doživljaje. Ljuba je pevačici pomogao s koferima i zajedno sa mezimicom je odvezao kući, dok se za Kristinu i njenu ćerku pobrinula drugarica.

Nije joj bilo prijatno kada je videla našeg fotografa
Nije joj bilo prijatno kada je videla našeg fotografa | Foto: A. Stanković

Očigledno je Jovanović snimio našeg paparaca, zbog čega je i ostao kod automobila da sačeka svoju devojku, pa su tako Nata i Kristina do parkinga same gurale kofere, ne očekujući da će fotoreporter krenuti za njima.
Da im je veza sve ozbiljnija, dokazuju svakodnevno, pa je tako nedavno rukometaš prisustvovao i Natašinom nastupu u Beogradu, ali i u Kotoru, samo je u Crnoj Gori vešto izbegao fotoreportere.

Ljuba je odvezao  Natašu i Hanu, dok  je Kristina sa ćerkom  otišla drugim automobilom
Ljuba je odvezao Natašu i Hanu, dok je Kristina sa ćerkom otišla drugim automobilom | Foto: A. Stanković

– Nataša je deset dana bila na porodičnom odmoru kako bi napunila baterije za nastupe koji joj predstoje ovog leta, a nije isključeno da će i ona i Ljuba zajedno otići na letovanje. Oni se više ne kriju i samo je pitanje vremena kada će javno priznati da su zajedno – rekao nam je izvor blizak atraktivnoj Novosađanki.

Pevačica se sa sestrom i decom juče ujutru u sedam vratila sa  odmora u Turskoj, a Jovanović ih  je čekao sa osmehom na licu
Pevačica se sa sestrom i decom juče ujutru u sedam vratila sa odmora u Turskoj, a Jovanović ih je čekao sa osmehom na licu | Foto: A. Stanković

(Alo)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR