NE ZNA GDE UDARA: Posle fotografija drogirane Anđeline, objavljen i video iz mračne prošlosti! (VIDEO)

0
670
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Možda je danas jedna od najglamuroznijih i najlepših žena sveta, ali pre 15-ak godina Anđelina Džoli bila je na ivici života – dane je provodila drogirana i pijana u društvu dilera, i nesposobna da svoj život uzme u svoje ruke… Nedavno su u javnost procurile šokantne fotografije upravo iz tog perioda njene prošlosti, a sada se pojavio i snimak.

Zapanjujući snimak prikazuje unezverenu, bolesno mršavu, ispijenu i nenaspavanu Anđelinu kako nervozno tumara po dnevnoj sobi svog doma na Menhetnu, dok potpuno nerazgovetno razgovara telefonom sa ocem Džonom Vojtom.

„Krivac“ za ovaj snimak je njen tadašnji diler Frenklin Majer, koji je istakao kako je video 1999. godine nastao uz odobrenje popularne glumice, a u njenom stanu obreo se jer je svratio da je snadbe novom dozom kokaina i heroina. Danas je upravo on zadužen za to što se tamna i nimalo pohvalna prošlost slavne Endži vratila na velika vrata!

Podsetimo, nedavno je Mejer tabloidima prodao i fotografije drogirane Anđeline.

Izabranica Bred Pita nikada nije krila da je u mladosti prošla kroz pakao, a taj period svog života opisala je kao „taman“ i „opasan“ koji je imala sreću da preživi!

http://www.youtube.com/watch?v=HREgwKBPLGA

(Press)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR