Potrošila 30.000 dolara da izgleda kao Kim Kardašijan: Pogledajte da li je uspela! (FOTO)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

Autor: Huffintonpost, Foto:profimedia.rs, Instagram clairelesson 24sata.rs

Izgled Kim Kardašijan nije jeftin. Ako ne verujete pogledajte Kler Leson (24) koja je potrošila čak 30.000 dolara kako bi izgledala kao ova rijaliti zvezda.

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan | Foto: Profimedia.rs

Kler je priznala da je na desetine hiljada dolara potrošila na ugradnju silikona, nadograđivanje kose, solarijume, šminku i garderobu kako bi počela da liči na Kim Kardašijan.

Ona je u emisiji “Ovo jutro” priznala da je to sve uradila kako bi povratila samopouzdanje koje je izgubila kad je bila tinejdžerka.

Kler želi da izgleda kao Kim Kardašijan

Kler želi da izgleda kao Kim Kardašijan | Foto: Instagram claireleeson

– Izbelele sam prvo zube, a onda sam želela da mi grudi budu veće, a hirurgu sam donela slike Kim kako bi mu objasnila kako želim da izgledaju, a onda sam kupila i silikonske dodatke koji čine da mi guza izgleda veće – objasnila
je ona.

Ona dodaje da silikonski ulošci koji se nalaze u farmerkama izgledaju “kao da su pravi” ali da svakako planira da ugradi prave silikone i poveća svoju zadnjicu jer “sama nikada neće biti velika kao Kimina”.

– Mislim da je jako lepa i stvarno želim da izgledam kao ona. Moj posao mi ne obezbeđuje dovoljno novca da to sebi mogu da priuštim, pa sam se ozbiljno zadužila. Kada me uhvati panika kako ću da vratim taj novac samo se prebacim na “Kim raspoloženje” i osećam se kao da mogu da uradim sve – objasnila je Kler.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR