Lukin ubica pobegao na Kosovo?

0
742
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – „Mini-kuper kantrimen“ koji po opisu odgovara vozilu koje je 25. jula usmrtilo Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu u Beogradu navodno je viđen nedaleko od Gnjilana. Naime, kako saznaje Kurir, u policiju je stigla informacija da je nekoliko ljudi videlo auto-ubicu u selu Donja Budriga na Kosovu.

– Video sam automobil sličan onome koji se poslednjih dana pominje kao vozilo čiji je vozač ubio Luku Jovanovića. Taj „mini-kuper“ je crven i ima crn krov, baš kao onaj koji su snimile kamere na Brankovom mostu – ispričao je jedan od njih.

Isti izvor je rekao da je automobil video u utorak oko tri sata posle ponoći.

– Taj automobil je sasvim sigurno imao švajcarsku registraciju sa oznakama Ženeve. Da li je to isti onaj auto čiji je vozač već 19 dana u bekstvu, ne mogu da tvrdim, ali je previše slučajnosti. Samo je prošao pored mene, a dolazio je iz pravca Pasjana ili Žegre i išao je ka Gnjilanu, odakle je mogao da ode prema Albaniji – rekao je  sagovornik.

Da je kriminalac koji beži od zakona završio na Kosovu, ne bi bila nikakva slučajnost, a ni prvi put da se tako nešto dešava. I ranije su begunci, kako bi izbegli zatvor, pokušali da nađu spas na KiM.

Izvor: Kurir / Pravda

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR