Stvari o seksu u troje koje ti niko nije rekao

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Seks u troje kakav se može videti u filmovima je fantazija mnogih, ali šta očekivati u stvarnosti? Evo nekoliko stvari koje ti niko nije rekao o tome.

Nije kao u pornićima

Naročito ukoliko vam je to prvo iskustvo u troje, postoje velike šanse da ćete u krevetu biti malo neusklađeni. Dakle, neko vreme ćete provesti prilagođavajući se različitim pozama, kako biste sve troje učestvovali u „akciji“.

Može da postane zbunjujuće

Gde staviti noge, gde ruke, koga poljubiti… Osim ukoliko već niste iskusni u seksu u troje, sigurno ćete na početku imati dilemu u vezi sa tim šta raditi, kako, kome…

Smeh je super

Ukoliko imate želju da se oprobate u „trojci“, ne bojte se smeha. Sigurno ćete na početku biti nespretni pokušavajući da „pohvatate konce“, a najbolji način da oterate trenutnu neprijatnost je da se nasmejete „grešci“ koju ste napravili.

Privrženost ne postoji

Kada pomislite na seks u troje, mislite o tome kako će dve osobe uraditi sve da zadovolje vašu seksualnu želju. Ali nije baš tako… „Trojka“ je intenzivno iskustvo u kome ne učestvujete samo vi, pa ne očekujte da sva pažnja bude usmerena na vas.

Svi moraju da učestvuju

Ako već odlučiš da uživaš u seksu u troje, jasno ti je da tvoja pažnja ne sme da bude usmerena samo na jednu osobu, jer je ideja da sve troje uživate. Dakle, pobrini se da svi budu uključeni u „igru“.

Ne mešaj prijatelje

Ukoliko u krevet, pored partnera, pozoveš i bliskog prijatelja ili prijateljicu, velike su šanse da posle toga nećeš moći da ih pogledaš u oči. Zato, dobro razmisli koga ćeš uključiti u „igru“.

Granice postoje

Pre nego što se „bacite na posao“, razgovarajte o granicama. Bolje je da unapred znate dokle je ko spreman da ide, nego da to saznate usred seksa.

Zaštita je obavezna

Bez obzira na to ko učestvuje u „trojci“ i koliko tu osobu poznajete, zaštita je obavezna. Dakle, obavezno promenite kondom pre nego što promenite partnera ili partnerku.

Unapred naglasite…

…ukoliko ne želite da informacija o tome da ste uživali u seksu u troje izađe negde izvan četiri zida. Nikad ne znate da li će neko poželeti da se pohvali svojim (novim) iskustvom.

(Mondo)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR