10 ženskih osobina koje muškarci prosto obožavaju

0

NextWEB hosting
Foto: ProfimediaFoto: Profimedia
NextWEB hosting

Ako želite da se pokažete u punom svetlu, obratite pažnju na ovih 10 osobina koje frajeri umeju da cene…

Kada malo bolje razmislimo, u pitanju su iste one stvari koje mi volimo kod muškaraca! Izgleda da na kraju ipak ne potičemo sa baš totalno različitih planeta.

1. Iskrenost

Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osveženje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegovo pitanje. Možda se i naljuti,ali verujte, dobro će razmisliti o vašim rečima.

2. Empatičnost

Muškarci i žene potpuno su različiti i baš kao što oni nikada neće shvatiti kako je biti u ženskoj koži niti mi ne možemo dokučiti kako je biti muškarac. Kada im je teško ili kada ih nešto muči muškarcima je vrlo važno da ih žena sasluša i pokuša da ih razume, bez obzira koliko joj to možda zvučalo nebitno.

3. Prihvatanje

Svi smo mi sastavljeni od mana i vrlina i niko nije savršen. Baš kao i žene i muškarci žude da ih partnerka prihvati takve kakvi jesu. Od kopanja po prošlosti i pokušaja da promenite odraslu osobu neće izaći ništa dobro.

4. Poverenje

Ako je pokazao da je osoba od poverenja, ono što svakom muškarcu puno znači je da zna da mu partnerka veruje. To mu daje snagu i sigurnost.

5. Ambicioznost

Svaki ambiciozni muškarac istu osobinu voli i kod njegove partnerke. Organizovanu i spretnu poslovnu ženu oni smatraju jako seksi.

6. Domaćinski instinkt

Pravom muškarcu ne treba domaćica koja ne skida kecelju i svaki dan kuva i čisti, već osoba koja će u njihovo ljubavno gnezdo uneti dašak topline, intime i ravnoteže. Muškarci vole osećaj sigurnosti koji mu može pružiti samo žena.

7. Podrška

Iako se pokazuju kao snažni i samostalni, muškarcima je itekako potrebna podrška, odnosno osoba koja veruje u njih. Ako žena kojoj je dao srce veruje u njega to ga čini boljim čovekom.

8. Prizemnost

Nema ništa lepše od žene koja se oseća dobro u svojoj koži i kojoj nije potrebno materijalno da se dokaže ljubav. To mu omogućava da spusti svoj štit, pokaže se u pravom svetlu i otkrije vam koliko mu značite, ali ne poklonima već delima.

9. Doslednost

On voli što imate svoj stav, a još mu je draže kada ga čvrsto branite. Pravom muškarcu doslednost je motivacija da i sam bude bolji.

10. Jedinstvenost

Muškarci vole prirodnu ženu koja se predstavlja u pravom svetlu. On obožava sve njene mane i vrline.

cosmopolitan.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR