OVO JE MONSTRUM koji je ubio devojčicu: U istoj kući silovao i svoju rođaku

0
NextWEB hosting

Ovo je fotografija monstrum koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao, a potom ubio Ivanu Podraščić iz Batajnice. U pitanju je silovatelj je povratnik, a pre samo dva dana, u istoj kući silovao je svoju rođaku, ekskluzivno saznaje “Blic”.

Silovatelj Darko Kostić (39)

Uhapšen je zahvaljujući poligrafskom testiranju, nakon što je pre dva dana na istom emstu silovao svoju rođaku. Kako sazanje “Blic”, osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i osuđivan je ranije za silovanje.

Telo devojčice pronađeno je u napuštenoj kući

Telo devojčice pronađeno je u napuštenoj kući u delu Rakovice koji je nedavno bio poplavljen. Prilaz kući sa velikim imanjem otežan je, zbog čega policija trenutno raščišćava teren kako bi mogla da pretraži celo imanje.

 

Ivana je 29. jula otišla od kuće sa dozvolom majke “da se provede” i od tada joj se gubi svaki trag. Rekla je majci da ide sa “društvom iz Zemuna”. Bila je učenica Osnovne škole „Svetislav Golubović Mitraljeta“. Neposredno pred kraj školske godine slabo je odlazila na časove.

Ivana je i ranije, iako veoma mlada, odlazila od kuće i ostajala po nekoliko dana. U zemunskom centru za socijalni rad, pod čijom je brigom porodica bila od 2006. do 2009, njene odlaske su videli kao “istoriju bežanja”.

Izvor:blic

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

9 − 1 =