Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra

0
Mesečni horoskop za novembar

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Evo šta su vam zvezde pripremile za narednih sedam dana.

OVAN
U poslovnom delu možete da očekujete bitne promene a vi ćete uticati na njihov tok. Raspored snaga će u narednom periodu biti potpuno drugačiji.
Bez obzira na srećne okolnosti ipak napravite prioritete. Skloni ste da neracionalno trošite energiju a to možete i fizički da osetite. Finansije počinju da se popravljaju od kraja nedelje. Povoljno je i za one koji traže posao. Emotivni deo vam postaje neobično važan. Slobodni Ovnovi će upoznati dve osobe koje su im interesantne. Verovatno je to neko rođen u zemljanom znaku (Bik, Devica ili Jarac). Poznanstvo je moguće preko posla ili na proslavi. Zauzete očekuje nešto burniji period sa usponima i padovima u odnosu. Osećate se neshvaćeno ali ne preduzimate prave korake da biste nešto konkretno promenili u odnosu. Ovo je svakako vaš subjektivni osećaj.

 

BIK
Izvukli ste pouke iz dešavanja iz proteklog perioda. Novi poslovni izazovi su pred vama. Očekuju vas stimulativni razgovori sa osobama na položaju. Vaše ideje će biti prihvaćene pa je sada vreme da se aktivirate i plasirate ih. Krajem nedelje možete da očekujete prijatne vesti u vezi nekog vašeg ličnog poslovnog angažovanja. Možda je ovo nešto što ste čekali još ranije, ali to neće umanjiti osećaj zadovoljstva. Napokon emotivni deo više ne shvatate kao opterećenje. Sigurno se i nešto konkretno desilo ili će se promeniti tokom ovog perioda. Zauzeti Bikovi osećaju olakšanje. I sami ste se opustili ali se nešto rešava i u partnerovom životu. Ovo vam je idealan period da pravite neke promene vezano za nekretnine. Slobodni Bikovi tokom vikenda upoznaju nekoga ko ne živi blizu. Možda vas podseti na nekoga iz prošlosti ili će vam se neko iz prošlosti javiti. Verovatno je to osoba rođena u vodenom znaku (Rak, Škorpija ili Riba).

 

BLIZANCI
Radite na tome da se stvari odvijaju dugoročno dobro za vas. Nestrpljivi ste po prirodi pa biste neke konkretne promene. One će se naglasiti, naročito krajem nedelje, a vesti koje dobijate su pozitivne za vas. Saradnici vam mogu komplikovati nešto ali ne dozvolite da vas to izbaci iz takta. Preporuka je da se usmerite na hobi ili paralelni posao. Vaše povoljno vreme za konkretne poslovne promene brzo dolazi. Nestrpljivost je vezana i za emotivni deo. Zauzeti Blizanci su do vikenda „na ratnoj nozi“. Ne dozvolite da vaše nezadovoljstvo kulminira jer tokom vikenda možete da izgladite mnogo toga. Razmišljate o ulasku u tajnu vezu (bilo da flertujete sa nekim ili je to samo ideja). Uzdržite se impulsivnih reakcija i promena. Slobodni Blizanci ne žele da prave velike kompromise. Potencijalni partneri jednostavno ne zadovoljavaju vaše standarde.

 

RAK
Obratite više pažnje na tračeve koji su vezani lično za vas ili za projekte na kojima radite. Neko će pokušati da vas diskredituje krajem nedelje. Ipak su sada vaši najveći problemi vezani za finansije. Povoljne vesti stižu, ali ne dozvolite da vas to opusti u smislu trošenja novca. Bolji je period za Rakove koji se bave privatnim poslom. Novi poslovi, koliko god delovali nestabilno, doneće vam satisfakciju. U emotivnom delu vam stvari deluju crno. Vaše neraspoloženje utiče na odnos sa partnerom. Savet vam je da izbegavate konflikte jer ste prilično naoštreni. Vrtite film o nekim lošim dešavanjima iz prošlosti, a to samo pojačava tenziju. Nemate razloga da strahujete jer se ništa loše ne dešava sem ako to sami ne isprovocirate. Slobodni Rakovi privlače više seksualne od emotivnih kontakata. Tokom vikenda upoznajete temperamentnu osobu verovatno rođenu u vatrenom znaku (Ovan, Lav ili Strelac).

 

LAV
Želja da nešto promenite je jaka u ovom periodu. Vaša ambicioznost je naglašena. Međutim aktivno vam je polje tajnih neprijatelja kojih imate u krugu saradnika. Mnogo toga vam je prikazano kao mač sa dve oštrice. Moguće su vam izvesna miniranja. Nećete znati na koga da se oslonite. Ako mudro odigrate, može da dođe i do bitno pozitivnih dešavanja na poslovnoj sceni. Finansije mogu da budu tema oko koje će se sa voljenom osobom raspravljati zauzeti pripadnici znaka. Ćutali ste u prethodnom periodu i čekali. Sada postajete impulsivniji i direktni. Verovatno partneru neće prijati sve ono što imate da mu kažete. Ali se na kraju sve dobro završava. Slobodni razmišljaju o dve osobe. Verovatno ćete se opredeliti za onu koju duže znate, a možda ste i bili u vezi. Prijaće vam flert preko posla.

 

DEVICA
Za Device je ovo posebno povoljan period. Dobijate zasluge za pređašnja zalaganja. Sve vam nekako ide od ruke. Neočekivano povoljne okolnosti vas očekuju naročito krajem nedelje. Finansije se popravljaju ili bitno stabilizuju. Vodite računa o nedostatku fizičke snage. Potrebno je da se bolje vremenski organizujete. Ne odbijajte ponude u kom god da ste poslovnom statusu. Prilično ste dominantni u emotivnim stvarima. Zauzete Device se suviše trude da stvari dovedu u red. Partner negoduje pa to kod vas može da probudi inat, a da ga niste ni saslušali. Izbegavajte sukobe i trudite se da čujete argumente voljene osobe. Kompromis je moguć (u slučaju da vi to želite). Slobodne Device će se naći u nedoumici. Udvaraju vam se dve osobe. Jedna je zatvorenija i odmerena, dok je druga energična i zabavna. Svakako će vam više prijati druga opcija.

 

VAGA
Još nije vreme da reagujete šta god se dešavalo na poslovnoj sceni. Jednostavno gledajte svoja posla i što manje se uključujte u priče saradnika. Svi su nezadovoljni i vama bi da se jadaju. Možete rešiti nešto bitno vezano za imovinsko stanje. Od sledeće nedelje ulazite u povoljan period, pa tada u akciju. Do subote funkcionišete ustaljenim ritmom. Od tada se sve menja. Zauzete Vage će osetiti da se partner više trudi. Oseća promenu u vama i nije siguran šta to donosi. Umirite ga i sve će biti kako treba. Slobodni krajem nedelje mogu da upoznaju nekoga ko često putuje, obrazuje se ili je na visokom položaju. Privlačite partnere sa interesantnom energijom. Verovatno je to neko rođen u vodenom znaku (Rak, Škorpija ili Ribe).

 

ŠKORPIJA
Kako dani prolaze tako će vaš energetski status biti sve bolji. To će vam omogućiti tokom ove i sledeće nedelje da se nametnete u bitnim poslovnim dešavanjima. Period otežanja prolazi i to ćete osetiti kroz konkretna poboljšanja. Prvo počinju da se rešavaju stvari na koje ste dugo čekali. Prijaće vam razgovori sa osobama na položaju koje vam nešto konkretno završavaju. Nije vreme da bilo šta prelamate kojeg god da ste statusa.
Zauzete Škorpije muče ishitreno izgovorene reči. Zbog toga se smirite i ne pričajte prvo što vam padne na pamet. Budite diplomata kako ne biste udaljili partnera od sebe. Slobodni mogu preko posla da upoznaju nekoga. Rešili ste da se dobro zabavite pa su i to mesta (zabave) pogodna za interesantne susrete. Svakako se nećete odmah odlučiti za ulazak u vezu. Opustite se i flertujte.

 

STRELAC
Vama nikada nije dosadno a tako je i u ovom periodu. Za sada još skupljate informacije ili opipavate teren za ono što sledi u narednoj nedelji. U povoljnom ste poslovnom periodu ali finansije ne prestaju da vas brinu. Ukazuje se šansa za honoraran rad. Za sve postoji rešenje kod vas – ipak ste rođeni pod srećnom zvezdom. Kao da sedite skrštenih ruku. Slobodni Strelčevi čekaju da ih neko impresionira. Želite nekoga ko je upečatljiv. U suštini niste još spremni da se vežete. Privlačite pažnju osoba iz drugih mesta i moguće su tajne veze. Ovo je naglašeno i kod nekih zauzetih Strelčeva. Ali pazite da ne budete brzo otkriveni. Postavite granice svojim ludorijama koje vas drže do kraja nedelje. Slobodnima se tokom vikenda pojavljuje osoba u zemljanom znaku (Bik, Devica ili Jarac) i to je potencijal za nešto stabilniji odnos.

 

JARAC
Polako se regenerišete a to prate i povoljni događaji na poslu. Vaše ambicije se bude i tokom ove nedelje će se videti efekti. Možete da napredujete ili dogovorite promenu radnog mesta. Odličan je period ako ste nezaposleni da nađete odgovarajuće zaposlenje. Finansije se popravljaju kroz vraćanje nekog duga ili ranije završenog posla. Na emotivnom plani iščekujete da se nešto promeni. Zauzeti Jarčevi ovo osećaju kroz unutrašnju tenziju. Umete da budete vrlo teški kada počnete da prigovarate. Savet je da prvo shvatite čime ste to konkretno nezadovoljni i opuštenije pričate sa voljenom osobom. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja ili društvenih mreža. Ovo je verovatno neko rođen u vodenom znaku (Rak, Škorpija ili Ribe).

 

VODOLIJA
Osećate izvesnu tenziju kada je posao u pitanju. Do kraja nedelje imate
 otežanu komunikaciju sa ljudima na položaju, pa važne razgovore ostavite za sledeću nedelju. U najboljem slučaju će vam ovo biti dosadan period. Neki poslovi se naglašavaju, ali će se pokrenuti tek u drugoj polovini sledeće nedelje – budite strpljivi. Emotivni deo je stabilan kod zauzetih Vodolija. Neki mogu povremeno da osete ljubomoru, naročito tokom vikenda. Vaš energetski status se tada menja, tako da ti osećaji nisu opravdani. Slobodni će svojim stavom zainteresovati više osoba. Pošto padate na intelektualne tipove – odlučite se za osobu rođenu u vazdušnom znaku (Blizanci, Vage i Vodolije).

 

RIBE
Sve vam deluje mnogo optimističnije. Imate i razloga za to. Možete promeniti posao ili položaj u okviru postojeće firme. Neko vam daje vetar u leđa. Povoljno vam je sve što je vezano za strane firme ili osobe iz drugog mesta. Prošao je vaš naporan period – sada samo hrabro napred. Bilo da planirate nešto novo ili usavršavate nešto već postojeće – imate srećnih okolnosti. Prestanite da se preispitujete i pojednostavite stvari. Nije vam povoljan period za ozbiljne razgovore. Zauzete Ribe se osećaju zapostavljeno a opet ne znate šta da uradite da to promenite. Dajte partneru signale da vam treba više pažnje ili jednostavno nešto drugačiji pristup. Slobodne Ribe mogu tokom vikenda da upoznaju nekoga ko je vezan za inostranstvo, često putuje i svakako je školovan kao i ostvaren. Prijatno će vas iznenaditi.
Autor: novimagazin.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR