Horoskop za ceo februar

0
1135
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Šta vam zvezde donose u narednom mesecu?

Mesečni horoskop za februar

OVAN

Ona: Prvi deo februara sa Marsom u Ribama podrazumeva period u kome treba da se strpite dok ne dođe bolji momenat. Mnoge situacije vam deluju neizdržive i prolazite kroz promene raspoloženja. Prvih dana meseca ne treba da sklapate ugovore koji nisu neophodni. Iza 20. februara ulazite u period kada vaša priroda dolazi do izražja. Bićete direktni i pokretač mnogih inicijativa.

On: Sa Marsom u dvanaestom polju vrlo često ste nesrapoloženi. Treba da naučite da budete strpljivi što za vas nije karakteristično. Ovo je mesec druženja i rada na sebi. Otkrićete duhovnu stranu svoje ličnosti. Drugi deo meseca donosi vam dinamičniji period sa mnoštvom dešavanja.

BIK

Ona: Venera u Ribama zaslužna je za vašu romantičnu prirodu i potrebu da budete okruženi sa što više prijatelja. Više nego ikada fantazirate i potrebni su vam kreativbni projekti. Na poslovnom planu treba da ostvarite saradnju sa vodenim znacima. Finansijski nećete dobro stajati prvih dana u mesecu zbog nazadnog kretanja Merkura.

On: Venera u jedanaestom polju ukazuje na priliku da ostvarite neka svoja nadanja. To će umnogome zavissiti od prijatelja i i to osoba vodenog znaka. Isto je i kada je posao u pitanju. U ovom mesecu mešate ljubav i prijateljstvo. Prvi deo meseca je nepovoljan za finansije.

BLIZANCI

Ona: Trenutno retrogradno kretanje Merkura odgovorno je za mnoge dileme u vašem životu. Konfuzna stanja kroz koja prolazite će proći do sredine meseca, tako da treba da budete strpljii. Iako se nervirate na poslu, period je više nego produktivan za napredovanje. To će zahtevati rad i prilagođavanje, ali je moguće ostvarivanje ličnih ambicija.

On: U toku prvih dana februara treba da obratite pažnju na svoje odluke jer mogu da budu pogrešne. Nepovoljan hod Merkura vam otežava da se koncentrišete na ono što radite. Planete u desetom polju pokazuju da ćete morati da pravite kompromise na poslu, što će biti otežavajuće za vas. Drugi deo meseca ukazuje na promene na radnom mestu ali i bolju organitzaciju svega što radite. Pormene raspoloženja kroz koje prolazite će proći.

RAK

Ona: Planete u devetom polju podrazumevaju da treba da naučite nešto novo u ovom periodu. To može biti novi pogled na svet ili usavršavanje zanaja radi posla. Ovo je godina novih izazova na poslu gde se trud vrednuje. Takođe, ne bi bilo loše da isplanirate putovanje.

On: Planete u Ribama vas inspirišu da planirate daleka putovanja. Više nego ikada vam je potrebno da promenite orkuženje. Ne bi bilo loše da upišete kurs koji razmišljate ili privedete studije kraju. Dobar je mesec za usavršavanje. Na poslu Saturn počinje da vas izaziva više da se trudite i dokazujete.

LAV

Ona: Sunce u sedmom polju ukazuje da je vaš uticaj na ljude znatno veći. Veoma ste zapaženi gde god se pojavite. Planete u Riba otvaraju pitanja nasledstva i sponzorstva, što ukazuje da nešto možete da rešite po tom pitanju. Kraj meseca donosi vam prilike za putovanja. Početak meseca donosi vam finansijski zastoj, što će se znatno poboljšati u drugom delu meseca.

On: Sunce u sedmom polju donosi vam znatno veći uticaj na ljude koje srećete. To može da bude odlična odstupna daska za posao. Ovo je prilika da prezentujete svoje ideje u javnosti. Dobar je meseca za pitanja nasledstva. Moguće je da ćete doći do veće sume novca. Početak meseca nije povoljan za novac.

DEVICA

Ona: Retrogradni Merkur utiče na to da osećate rasejanost na poslu. To može da uspori realizaciju brojnih planova ali ne zadugo. Planete u Ribama ukazuju na brojne susrete i sklapanje partnerstava. Drugi deo meseca je uspešniji na poslovnom planu. Biće vam lakše da se koncentrišete na svoje obaveze.

On: U fazi ste kada vam mnogo toga smeta i nemate utisak da napredujete na poslu, ali to će do sredine meseca proći. Ovaj meseca rezervisan je za značajne susrete. Osobe vodenog znaka mogu da vam budu glavni saradnici, dok ćete sa Voodlijama imati dileme. Biće potrebno više da se prilagođavate i odreknete se nekih principa.

VAGA

Ona: Romantična Venera dopirnosi da sanjarite čak i na radnom mestu. Sve idealizujete i dopada vam se zaneseni osećak koji imate. Ukazaće vam se prilika da radite više poslova istovremeno ili možda dobijete novu ponudu. Krajem meseca osećaćete povećanu nervozu jer će vas strpljenje koje trentno imate napustiti.

On: Venera u šestom polju utiče snažno na vaša osećanja, pa idealizujete razne situacije u kojima se nalazite. Prija vam rad na poslu, ali kreativan. Prijatelji će vam davati pozitivne savete. Kraj meseca ukazuje na moguće tenije ako ste u braku ili sa poslovnim partnerom. Pozicija planeta doprinosi da preispitate svoj način života, ishranu i navike.

ŠKORPIJA

Ona: Prolazak planeta korz peto polje dopirnosi tome da se u ovom periodu odlično zabavljate. Bićete glavni organizator skupova i mnogi će želeti da budu u vašem društvu. Slede vam poznanstva na mestima javnog tipa. Razmišljate sve više o proširenju porodice. Kraj mesea donosi vam više poslovnih obaveza. Imaćete saradnju sa Ribama i Ovnovima.

On: Planete u Ribama donose vam romantične susrete i porive za provodom. Početkom meseca treba da poradite na tome da poboljšate komunikaciju unutar porodice. Krajem meseca dobićete bolju poslovnu ponudu ili mogućnost saradnje koja će biti zadovoljavajuća.Moguće je proširenje porodice.

STRELAC

Ona: Početak meseca donosi vam intenzivne pregovore. Zbog Marsa u četvrtom polju imate nestabilnu porodičnu situaciju i to će potrajati do oko 20. februara.  Poslednjih desetak dana meseca donosi vam više zabave i želju za izlascima. U tom intervalu ulazite u odličan period koji će vam se isplatiti na poslu.

On: Jupiter u devetom polju iznova vas navodi da je potrebno više da se usavršavate. Otežani pregovori početkom meseca neće pokvarit vaše planove. Mars u Ribama donosi vam nesporazume unutar porodice i pojačnu nervozu. Mnogo više energije ćete imati u drugom delu meseca kada ćete i imati više uspeha na poslu.

JARAC

Ona: Mars i Venera u trećem polju povećavau vašu moć ubeđivanja i reklo bi se da ste više otvoreni za komunikaicju i upoznavanje. Početak meseca nagoveštava stagniranje na poslu, ali to će se stabilizovati do sredine meseca. Saradnja sa Vodolijama je izvesna, dok će vam Ribe biti dobri sagovornici. U ovom mesecu lakše ćete završavati papirologiju.

On: Mesec februar većini Jarčeva donosi period razgovora, dopisivanja i poziva. Imate priliku da popravite odnose sa osobama koje su vam bliske. Ribe će vam odgovarati kao saradnici. Na poslu vas očekuje saradnja sa Lavovima i Vodolijama. Usporeni period početkom meseca ne treba da vas iznenadi i tada ne treba da odnosite ishitrene odluke na radnom mestu.

VODOLIJA

Ona: Dobre planete u vašem znaku ukazuju da ste na pravom putu donošenja odluka koje će pozitivno promeniti vaš život. Puno drugo polje odnosi vam nove izvore novca. Partnerstva su vam veoma važna u ovom mesecu. Kraj meseca i planete u Ovnu doneće vam period ozbiljnih odluka koje će uticati na naredne mesece.

On: Uranovi aspekti čine da budete što inovativniji i iznad vremena. Mnogima ste zanimljivi i ostvaljaćete snažan utisak na ljude koje srećete. Mesec februar je povoljan za poboljšanje finanijske situacije ali i odluke koj eć uslediti krajem meseca. Vi ste znatno više raspoloženi u ovoj godini, nego što ste bili u ranijem periodu.

RIBE

Ona: Mnoštvo planeta koje prolaze kroz vaš znak zaokupće celokupno vaše vreme. Vi ste u dinamičnom periodu u kome nema mnogo vremena za odmaranje. Sve se dešava u istom trenutku i morate da reagujete brzo i odlučno. Drugi deo meseca je uspešan na poslu. Početkom meseca će vas mučiti česte promene raspoloženja.

On: Mars i Venera u prvom polju čine vas apsolutno neodoljivim i harizmatičnim. Ovo je period kada treba da se dokazujete i pokažete svoju kreativnost. Nemojte da budete stidljivi već direktni jer ovo je vaših pet minuta. Na poslu će situacija dleovati jasnije krajem meseca kada će se mnogo toga razrešiti. Radite više stvai istvoremeno i to vam oduzima energiju ali će se isplatiti.

Autor: Jelena Orlić

Izvor:pressonline.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR