ZAKLOPAČA: Posle 32 godine asfaltira se centralna ulica, asfaltiraraće se i prema Dražnju (Video)

0
NextWEB hosting

Posle 32 godine u naselju Zaklopača asfaltira se glavna saobraćajnica u dužini od 2 kilometra i 200 metara
U ovom naselju poslednji put pre 32 godine rađeno je asfaltiranje, tako da je put bio izuzetno oštećen i znatno otežavao život meštanima ovog naselja.
JP „ Putevi Srbije“ su na inicijativu Gradske opštine Grocka i meštana Zaklopače, koju su podneli prošle godine, započeli radove koje izvodi JKP „ Beograd put“.
Radove , koji su u punom jeku, obišli su u prepodnevnim časovima predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović, gospodin Dragoljub Simonović, predsednik Skupštine opštine Grocka Spasoje Živanović, zamenik predsednika Skupštine opštine Grocka Zoran Kostić kao i članovi opštinskog veća.
– Danas se nalazimo u naselju Zaklopača, gde obilazimo radove na glavnoj saobraćajnici , jer je u toku asfaltiranje u dužini od 2 kilometra i 200 metara, a u okviru toga urađeno je i 2 kilometra odvodnog kanala, kao i trotoari u dužini od 1,5 kilometra . Do kraja godine biće urađeno još dodatnih 2 kilometra asfalta od izlaska sa auto-puta do ulaska u Zaklopaču. Ovo je jedan od najvećih problema Zaklopčana u protekloj deceniji i delim podjednaku radost sa ljudima koji žive ovde – istakao je predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović u izjavi za medije.
Predsednik Stefan Dilberović na kraju svoje izjave najavio je dalje radove na teritoriji naše opštine.
Još jedna lepa vest za građane Umčara i Dražnja jeste da će u narednih 10 dana krenuti da se radi deonica u dužini od 2,5 kilometra od centra Umčara prema Dražnju- rekao je predsednik Dilberović.
Stevan Batalo iz JKP“Beograd put“, ovom prilikom istakao je da se trenutno izvode radovi na državnom putu od Avalskog do Smederevskog puta, kroz naselja Vrčin i Zaklopača.
U Zaklopači se radi mestimično saniranje kolovozne konstrukcije i kompletno presvlačenje asfalta u dužini od 2,2 kilometra, a radovi će se završiti u narednih pet dana- rekao je za medije Stevan Batalo.
Izjave za medije davali su i vidno raspoloženi građani, koji su zajedno sa opštinskim rukovodstvom obišli radove na ovoj deonici puta.
Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović u razgovoru sa građanima rekao je da osim asfaltiranja ovo mesto prošle godine dobilo i pojačano vodosnabdevanje , izgradnjom cevovoda Grocka- Zaklopača u dužini od 2,2 kilometra . Takođe je opštinsko rukovodstvo uspelo da u saradnji sa gradom Beogradom ubrza radove na regionalnom cevovodu „Makiš- Mladenovac“ , koji će rešiti problem sa pijaćom vodom kako u Zaklopači, tako i u svim naseljima na opštini Grocka.

Fotografije možete pogledati OVDE

Predsednik Dilberović je na svoj fb stranici nedugo zatim objavio:

Untitled

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

17 + 18 =