Pokret zelenih ,,Breza” uručio predsedniku GO Grocka priznanje za rad na zaštiti životne sredine

0
NextWEB hosting

Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović , sastao se danas, u prepodnevnim časovima u svom kabinetu sa predsednikom pokreta zelenih “ Breza“, za opštinu Grocka, Veselinom Dabetićem.

Tom prilikom predsednik pokreta zelenih “ Breza“, Veselin Dabetić uručio je predsedniku opštine Stefanu Dilberoviću pohvalnicu za rad na zaštiti životne sredine , ekologije i sređivanje obale Dunava na teritoriji opštine Grocka. Prilikom uređenja Dunavskog keja u Grockoj i Vinči zasađene su sadnice sibirskog bresta,koje su takođe zasađene u više školskih dvorišta na teritoriji opštine Grocka, kao doprinos razvoju ekološke svesti i uticaja ljudi na okolinu.

Podstaknuti takvim akcijama i incijativama pokret zelenih „Breza“, za opštinu Grocka odlučio je da predsedniku Gradske opštine Grocka Stefanu Dilberoviću uruči pohvalnicu, kao prigodan poklon u znak zahvalnosti. Predsednik pokreta zelenih „Breza“ , za opštinu Grocka, Veselin Dabetić zahvalio se predsedniku opštine Grocka Stefanu Dilberoviću i opštinskom rukovodstvu na poklanjanju posebne pažnje zaštiti životne sredine .

3331_73573334620_4309793_n– Uređenje Dunavskog keja je velika stvar za ekologiju i zaštitu životne sredine, jer svi smo svedoci da se poslednjih decenija tim problemom na našoj opštini niko nije bavio. Članovi našeg pokreta su spremni i voljni da u saradnji sa opštinom Grocka učestvuju u ovakvim ekološkim akcijama kako bismo svi zajedno doprineli ozelenjavanju površina na teritoriji naše opštine i time uticali na podizanje svesti o zaštiti prirodnih resursa – rekao je Dabetić, predsednik pokreta zelenih „ Breza“ , za opštinu Grocka.

Predsednik Gradske opštine Grocka Stefan Dilberović zahvalio se na ovom priznanju i dodao da će opština Grocka uložiti dodatne napore i sredstva kako bismo podigli ekološku svest građana i time našu sredinu učinili pristojnijom i zdravijom za život svih građana.

Predsednik Dilberović je ovo prilikom rekao da će se potruditi da se ovakve akcije nastave, a već za sutra najavio akciju , koju organizuje omladina Srpske napredne stranke, kako bi se očistilo nagomilano smeće na putu ka manastiru Rajinovac .

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

4 × three =