БОРСКО ЈЕЗЕРО: Џудо клуб „Винча“ започео припреме за предстојећу такмичарску сезону

0
2200
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Са огромном енергијом и уз присуство великог броја такмичара, најбројнији спортски колектив са територије наше општине Џудо клуб „Винча“ започео је летње припреме за предстојећу такмичарску сезону. Припреме се одвијају у Бору, тачније у спортском одмаралишту Савача надомак Борског језера.

Амбиције младих џудиста за наредну сезону су јасне. Искрено се надају да ће уз квалитетан рад током наредног периода узети учешће на свим домаћим и међународним турнирима и направити завидене резултате и имати доста разлога за славље. Циљ им је пре свега да их заобиђу повреде и да се добро спреме за предстојеће обавезе.

Из руководства Џудо клуба „Винча“ надају се да ће припреме у Бору постати традиционално део плана и програма клуба у летњем периоду и да џудо спорт може постати спона сарадње и дружења између града Бора и Гроцке.

Руководство клуба се такође захваљује на техничкој подршци и помоћи  председнику општине Гроцка Стефану Дилберовићу и његовом кабинету. Надамо се да ће се и у наредном периоду интензивирати сарадња између органа локалне самоуправе и Џудо клуба „Винча“

11911467_926343884069138_389462725_n

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR