NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
KALUĐERICA: Otvorena nova poštanska poslovnica

KALUĐERICA: Otvorena nova poštanska poslovnica

0
2970
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Gradska opštine Grocka nedavno se obratila “Pošti Srbije“, sa zahtevom da se na severnom delu naše opštine otvori nova poštanska ispostava. JP“ Pošta Srbije“, izašlo je u susret ovom zahtevu i odlučeno je da se ispostava otvori u naselju Kaluđerica. Poštanska ispostava u Kaluđerici svečano je otvorena danas, simbolično na Svetski dan Pošte.

Kaluđerica je naselje koje se neprekidno razvija i pokriva površinu od preko 14 hiljada kvadratnih kilometara i ima preko 25 hiljada stanovnika, pa je ovo otvaranje savremene poštanske ispostave bilo nephodno, bez obzira što u ovom naselju već postoji poslovnica pošte.

U novoopremljenoj ispostavi obavljaće se poslovi prijema i isporuke pošiljaka i novčanog poslovanja na tri šaltera umrežena u jedinstvenu i brzu šaltersku aplikaciju.

Ispred rukovodstva Gradske opštine Grocka otvaranju su prisustvovali zamenica predsednika Gradske opštine Grocka Jasmina Mandić, zamenik predsednika Skupštine opštine Grocka Zoran Kostić i članovi opštinskog veća Zoran Kojić, Vlado Radovanović i Zoran Markov.

Radno vreme pošte u Kaluđerici biće od 8 do 19 časova radnim danima i subotom do 14 časova.

Takođe, JP „Pošta Srbije“, izašlo je u susret stanovnicima naselja Boleč i Ritopek i u narednom periodu produžiće radno vreme poštanske poslovnice u Boleču do 19 časova.

grocka.rs

_DSC7908 DSC_0044DSC_0039DSC_0027DSC_0013DSC_0011

 

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR