NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
KALUĐERICA: Otvorena nova poštanska poslovnica

KALUĐERICA: Otvorena nova poštanska poslovnica

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Gradska opštine Grocka nedavno se obratila “Pošti Srbije“, sa zahtevom da se na severnom delu naše opštine otvori nova poštanska ispostava. JP“ Pošta Srbije“, izašlo je u susret ovom zahtevu i odlučeno je da se ispostava otvori u naselju Kaluđerica. Poštanska ispostava u Kaluđerici svečano je otvorena danas, simbolično na Svetski dan Pošte.

Kaluđerica je naselje koje se neprekidno razvija i pokriva površinu od preko 14 hiljada kvadratnih kilometara i ima preko 25 hiljada stanovnika, pa je ovo otvaranje savremene poštanske ispostave bilo nephodno, bez obzira što u ovom naselju već postoji poslovnica pošte.

U novoopremljenoj ispostavi obavljaće se poslovi prijema i isporuke pošiljaka i novčanog poslovanja na tri šaltera umrežena u jedinstvenu i brzu šaltersku aplikaciju.

Ispred rukovodstva Gradske opštine Grocka otvaranju su prisustvovali zamenica predsednika Gradske opštine Grocka Jasmina Mandić, zamenik predsednika Skupštine opštine Grocka Zoran Kostić i članovi opštinskog veća Zoran Kojić, Vlado Radovanović i Zoran Markov.

Radno vreme pošte u Kaluđerici biće od 8 do 19 časova radnim danima i subotom do 14 časova.

Takođe, JP „Pošta Srbije“, izašlo je u susret stanovnicima naselja Boleč i Ritopek i u narednom periodu produžiće radno vreme poštanske poslovnice u Boleču do 19 časova.

grocka.rs

_DSC7908 DSC_0044DSC_0039DSC_0027DSC_0013DSC_0011

 

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.