Vesić: Do kraja maja izbori u 15 gradskih opština

0
NextWEB hosting

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će najkasnije do maja biti održani redovni izbori u 15 od ukupno 17 gradskih opština u Beogradu, da se neće glasati za gradsku skupštini i da je uveren u ubedljivu pobedu Srpske napredne stranke.

– Zа nаs kаo grаdsku vlаst ovi izbori su vаžni, bez obzirа što nаš mаndаt nije nа proveri, jer će glаsаti više od 80 odsto birača u Beogradu. Siguran sam da će SNS ubedljivo pobediti nа ovim izborimа jer smo pokаzаli dа imаmo tim koji može uspešno dа vodi Beogrаd аli i grаdske opštine. Nа izbore 2014. godine smo izаšli kаo tim za Beograd i kаo tаkvi smo dobili poverenje grаđаnа – rekao je Vesić.

On je rekao da je “beogradski tim deo politike koju u Srbiji vodi premijer Aleksandar Vučić” na čijoj popularnosti i poverenju koje ljudi imaju u njega počiva istorijski uspeh SNS.

– I zato sam ponosan kada mogu da kažem da je sve što smo postigli u Beogradu uradio tim od više desetina ljudi, od gradonačelnika i zamenika gradonačelnika, preko gradskog menadžera, gradskog urbaniste i drugih pomoćnika gradonačelnika i članova Gradskog veća do predsednika i zamenika predsednika Skupštine do gradskih sekretara i direktora. To je više desetina ljudi, od kojih mnogi nisu svaki dan u medijima ali rade vredno i daju svoj doprinos da se sprovede politika našeg premijera – rekao je on.

Vesić je rekao da će SNS na svakoj opštini kandidovati “najbolje ljude”, kao i da će oni imati potpunu podršku gradske vlasti kako bi se njihove opštine uspešno razvijale.

Izvor: Beta, blic.rs

rts foto

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

20 + 9 =