Trasa nove linije GSP koja kreće od sutra

0
1247
NextWEB hosting
Prema najavi gradskog menadžera, već sutra počinje da radi nova kružna linija 36 koja će povezati Prokop sa Slavijom i Glavnom železničkom stanicom. Red vožnje je spreman i može da se vidi na sajtu Bus plusa.
NextWEB hosting

Autobusi će sa Prokopa radnim danima polaziti na svakih 20 minuta. Vikendom autobus polazi na svakih 40 minuta, pa budite oprezni da ne propustite voz.

Red vožnje linije 36

Red vožnje linije 36, Foto: Screenshot Busplus

Kada je reč o dolascima vozova, polasci autobusa su usklađeni sa njima.

Ako, na primer, dođete iz Novog Sada na Prokop vozom koji pristiže u 10.41, stižete u 10.50 na polazak koji postoji i radnim danom i vikendom. Sa voza koji iz Novog Sada u 12.43 stiže na Prokop stižete na autobus 36, koji radnim danima polazi u 12.50, a vikendom pet minuta kasnije.

Trasa linije 36

Trasa linije 36, Foto: Promo

 

Trasa linije 36 je: Prokop – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Autokomanda – Hram – Slavija – Nemanjina – Glavna železnička stanica – Savska – Mostar – Prokop.

Vozovi

Vozovi, Foto: P. Marković

Osim linije 36, na Prokopu se okreće i minibus 34 koji povezuje ovu stanicu sa Dedinjem.

Na peronima Prokopa staju i gradski vozovi (“BG voz”), koji u špicu polaze na 15 minuta, a van špica (u vreme kada i dolaze vozovi iz Novog Sada) polaze na svakih pola sata.

Subotom prepodne “BG vozovi” takođe idu na pola sata, a nedeljom na sat vremena.

“BG vozom” možete brzo stići do Autokomande, Vukovog spomenika ili Pančevačkog mosta.

Po dolasku voza iz Novog Sada u 10.41 presedanje na “BG voz” je u 10.53, a po dolasku voza u 12.43, presedanje je u 12.53, ali ovaj polazak ne postoji nedeljom.

Izvor 24sata.rs    AUTOR: M. B.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR