NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржан састанак ГО Гроцка и РГЗ Гроцка у циљу ефикасније рализације захтева...

Одржан састанак ГО Гроцка и РГЗ Гроцка у циљу ефикасније рализације захтева грађана

0
1450
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, данас је одржао састанак на коме су присуствовали заменик председника општине Гроцка Живадинка Аврамовић, шеф кабинета председника општине Гроцка Сања Јовановић,  директорка Дирекције за изградњу Гроцка Ружа Мркић, дипл. правник Дирекције за изградњу Гроцка Јасмина Лековић, начелница општинске управе Биљана Бокаловић-Ђорђевић, начелница одељења за  општу управу и  имовинско-правне послове Јованка Љуштина, начелница одељења за грађевинско –урбанистичке и комунално стамбене послове Биљана  Губеринић, Мирјана Николић- дипл. правник испред одељења за  општу управу и  имовинско-правне послове и начелник службе за катастар непокретности Гроцка Ненад Тесла.

Састанак је на иницијативу председника градске општине Гроцка Драгољуба Симоновића, а на захтев грађана, одржан у циљу побољшања сарадње између одељења за  општу управу и  имовинско-правне послове, одељења за грађевинско –урбанистичке и комунално стамбене послове и службе за катастар непокретности Гроцка ради ефикаснијег и бржег решавања захтева грађана.

Председник Симоновић, је само три дана након постављења, одржао овај састанак обзиром да се ради о круцијалној ствари, која мучи велики број грађана, поготову сада за време примене Закона о озакоњењу нелегално изграђених објеката.

Један од апела руководства градске општине Гроцка је благовремено ажурирање свих података о имовини, које поседује служба за катастар непокретности.

_DSC1472 _DSC1473 _DSC1483

SHARE.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR