NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Председник Симоновић одржао састанак са представницима фирми „ЕКО Гроцка“ и Магип

Председник Симоновић одржао састанак са представницима фирми „ЕКО Гроцка“ и Магип

0
860
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник Градске општине Гроцка, Драгољуб Симоновић председавао је радним састанком са представницима привредног друштва „Еко Гроцка“, новим директором Стефаном Јанковићем, директором Борком Балијем и представницима приватног партнера „Магип“ .
Председник Симоновић је на почетку састанка истакао да није задовољан радом приватног партнера, али да се несугласице решавају и да сарадња иде узлазном путањом.
Позивајући се на потписани уговор, општина Гроцка као јавни партнер очекује да се испоштују клаузузле којима је предвиђено запошљавање 155 радника у стални радни однос и да предност имају становници наше општине. Неопходно је да се што хитније настави са поделом канти за смеће домаћинствима јер је од уговорених 20 000 канти до сада подељено свега 5 000. Потребно је у што краћем року започети са изградњом контејнерских ниша које садрже и одвојени простор за одлагање пепела током грејне сезоне како се контејнери не би даље уништавали. Предложено је и да се уведу коси контејнери за локације за које обични контејнери нису ефикасно решење. Такође је неопходно набавити и адекватну механизацију за одношење смећа јер се постојећа није у пракси показала као практична за све делове општине и није у складу са усвојеним програмом. Све ово је неопходно како би се грађанима наше општине коначно пружила услуга какву заслужују и на какву се приватни партнер и обавезао. Уговор такође предвиђа и испуњавање обавеза према ЈП „Топлификација“ што још увек није реализовано.
Због ефикасније наплате, сем пружања квалитета услуга онако како је уговором и предвиђено, неопходно је и реорганизовати службу наплате.
Председник Симоновић је предложио и да се седиште заједничке фирме пресели у Гроцку у просторе које је фирма добила потписаним уговором како би се уштедела средства која се непотребно троше на изнајмљивање просторија у приватном објекту.
Председник је инсистирао да се јавном партнеру што пре достави план и програм пословања који је у складу са одредбама уговора као и извештај о реализацији договореног који ће приватни партнер доставити на наредном радном састанку и да је јавни партнер ту да пружи сву неопходну подршку. Председник Симоновић очекује безусловну реализацију договора и одредби уговора у најкраћем могућем року.
Нови диреткор „Еко Гроцке“, сложио се са председником и истакао како ће се лично ангажовати да се сви пропусти што пре отклоне како би се повећао валитет услуге у складу са потписаним уговором.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR