ВРЧИН: Несрећа на пружном прелазу

0
986
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Како сазнајемо јутрос се у засеоку Касаповац у насељу Врчин око 11 часова догодила саобраћајна несрећа на пружном прелазу у нивоу. На сву срећу, није било повређених али је причињена велика материјална штета. Теретна композиција је ударила у приватни аутомобил који је остао у квару на пружном прелазу.
Поводом овог догађаја градска општина Гроцка издала је саопштење за медије у коме се наводи да је некадашњи директор Железница Србије, а садашњи председник градске општине Гроцка, господин Драгољуб Симоновић својевремено покренуо иницијативу да се тај пружни прелаз денивелише и изгради по прописима како се овакве ситуације више не би дешавале, али је реализација тог пројекта обустављена због медијских напада.
Општинско руководство апелује на надлежне институције да се размисли о поновном покретању реализације тог пројекта како би се повећала безбедност на овом изузетно оптерећеном и небезбедном пружном прелазу. У апелу је истакнуто да се прелаз налази тачно на кривини железничке трасе те је опажање композиција на време онемогућено што прелаз чини још небезбеднијим.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR