NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Директорка Бранка Петронић Ивковић у посети председнику: Успешан рад Основне музичке школе...

Директорка Бранка Петронић Ивковић у посети председнику: Успешан рад Основне музичке школе Гроцка

0
1339
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Ученици Основне музичке школе Гроцка са директорком Бранком Петронић Ивковић и наставницима школе у току двонедељног боравака посетили су најлепше градове Русије- Москву и  Санкт Петербург.

Градска општина Гроцка је помогла одлазак на путовање у виду одређених финансијских средсттава, где су ученици на најлепши начин презентовали нашу општину, културу и традицију.

У знак захвалности на изузетној подршци и сарадњи директорка Основне Музичке школе Гроцка Бранка Петронић Ивковић посетила је данас председника градске општине Гроцка Драгољуб Симоновића. Састанку је присуствовао и члан већа општине Гроцка Живадин Митрић, а директорка Бранка Петронић Ивковић уручила је председнику Симоновићу пригодне поклоне и сувенире из Русије.

Током састнака разговарали су о успесима ове школе, која окупља 630 ђака са територије општине Гроцка и која је на  2. месту на нивоу читаве Србије по постигнутим резултатима на многобројним такмичењима.

Директорка Бранка Петронић Ивковић истакла је да је у Умчарима отворено ново издвојено одељење Музичке школе, у коју је уписано 106 ученика са јужног дела општине .

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR