NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Погледате како ће изгледати нова школа у Лештанима: Председнику Симоновићу представљено идејно...

Погледате како ће изгледати нова школа у Лештанима: Председнику Симоновићу представљено идејно архитектонско решење

0
foto:politika.rs
NextWEB hosting

Председнику  градске општине Гроцка Драгољубу Симоновићу данас је представљено идејно архитектонско решење за нови објекат подручне Основне школе за насеље Лештане пројектног студија „Машинпројект Копринг „.

dsc_2300

Школа ће бити изграђена са свим пратећим садржајима и у складу са најсавременијим стандардима. Главни улаз у школу биће из улице Маршала Тита где је предвиђено 20 паркинг места за запослене и родитеље. У приземљу објекта налазиће се 12 учионица за ђаке нижих разреда укључујући кухињу са трпезаријом и техничке просторије. На првом спрату су предвиђене две просторије за продужени боравак нижих разреда и 11 кабинета за ученике виших разреда као и просторије школске администрације. На трећем спрату се налази додатних 6 кабинета за више разреде, медијатека и библиотека са читаоницом. Све три етаже поседоваће и засебне мокре чворове.

Школа је замишљена са вишенаменском фускутулрном салом површине 635 квадратних метара укључујући и све пратеће просторије док ће у дворишту бити изграђени одвојени спортски терени за рукомет/мали фудбал, одбојку и кошарку.

Председник Симоновић је на јучерашњем састанку са градоначелником Града Београда Синишом Малим истакао да је неопходно да се у оквиру школе издради и предшколска установа, која ће задовољити капацитете деце из овог насеља и која би требала да има и јасле и вртић и предшколско одељење. На тај начин решиће се један од приоритетних проблема, а председник Симоновић је обећао да ће дати све од себе да се то реализује.

dsc_2301 dsc_2292 dsc_2294 dsc_2295 dsc_2296 dsc_2297 dsc_2298 dsc_2299

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

18 − 6 =