Грочани судили финале суперкупа за рукометаше: Војводина четврти пут освојила пехар

0

NextWEB hosting
Пехар Суперкупа за рукометаше четврти пут стигао је у Нови Сад, у витрине шампиона Војводине. Новосађани су, у Обреновцу, савладали освајача купа Металопластику.
  • Страхиња Станковић постиже погодак
 
Страхиња Станковић постиже погодак
NextWEB hosting

Војводина – Металопластика 25:22 (1212)

ОБРЕНОВАЦ: СЦ Хала Обреновац, гледалаца 800, судије Боричић и Марковић (Гроцка). Седмерци: Војводина 7 (5), Металопластика 1 (1). Искључења: Војводина 8, Металоплатика 16 минута.

ВОЈВОДИНА: Л. Арсенић 1 (8 одбрана), Ђукић, Орбовић 3, Милић, Илијин, Елезовић 6, Остојић 2, Перовић (1 одбрана), Стојановић 1, Јовановић 2, Пешић 1, Станковић 9 (4), Јандрић, Вучковић, Грозданић. Попов.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић (2 одбране), Драгићевић 2 (1), Воркапић 4, Дакић, Драгутиновић 4, Срдановић, Дошен, Бозољац, Петровић 3, Бомаштар, Миленковић (9 одбрана, седмерац), Ђукић, Митровић, Миловановић7, Јевтић, Марковић 2.

Можда би то била и нека најобичнија рукометна вест, барем када се однос у квалитету екипа добро знани. Међутим, Шапчани су већим делом утакмице задали велике муке црвено – белима, који су, чини се, у утакмицу ушли по систему „лако ћемо“. Или једва чекају одмор после напорне полусезоне. Шапчани су и те како запињали и скоро свих 60 минута форсирали игру без голмана на голу, када су били у нападу, па су у пољу имали по седморицу момака. Међутим, то им се неколико пута и осветило, јер су изгубили лопту, а шампиони погађали шразан гол. Стрелац једног гола био је и Лука Арсенић.

У првом полувремену Металоплатика је имала предност и од два – три гола, а онда су шампиони то достигли и на одмор се отишло с егал резултатом. У другом делу заиграло се брже, али без неке концепције у оба састава. Ипак, нису црвено – бели нису дозболили било какво изненађење, па су заиграли организованије, а расположен је био Страхиња Станковишћ и у поједниним тренуцима искусни организатор игре Урош Елезовић. Од 50. минута Војводина је кренула озбиљно и видело се да је много квалитетнији састав од Шапчана. Тако је пехар Суперкупа поново у Новом Саду и гто мора да се цени, а не да се потцени, како то неки „љубитељи“ рукомета проповедају.

Извор и фото:dnevnik.rs М. Павловић

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR