ГРОЦКА: ОТВОРЕНА ЕКСПОЗИТУРА БАНКЕ ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА (ФОТО+ВИДЕО)

0
NextWEB hosting

Банка Поштанска штедионоица са традицијом дугом више од девет деценија отворила је данас експозитуру у Гроцкој у сарадњи са локалном самоуправом.

Врпцу су пресекли председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и најстарији, корисник Поштанске штедионице из Гроцке, Станковић Гвозден који има 95 година. Отварању су присуствовали поред председника Симоновића руководство градске општине Гроцка и представници Поштанске Штедионице на челу са председником Извршног одбора банке, Бојаном Кекићем, клијенти и запослени.

По речима представника Поштанске штедионице, план банке свакако је да прошири пословање, а отварањем пословнице у Гроцкој настављена је акција „Ближе грађанима“.

Председник Симоновић је овом приликом изјавио да настављамо стратегију локалне самоуправе да сваку услугу нашим грађанима приближимо. Све ово је резултат добре сарадње са Поштанском штедионицом и кратком року отворена је ова испостава која ће служити нашим грађанима и нашој привреди. Руководство општине Гроцка има у плану да овакве испоставе отвори и у Умчарима и у Калуђерици, али и у Врчину, а све у циљу да како би наш народ видео корените промене којима тежимо.

Председник Извршног одбора банке изјавио је да је ово 25 експозитура која се отвара ове године, а 140. у Србији. Такође је напоменуо да је ове године мали јубилеј од 95 година од оснивања Поштанске штедионице те је 320 корисника који су рођени 1921. године добило уплате од 9500 динара на своје рачуне, а један од њих је и Гвозден Станковић из Гроцке.

ФОТОГРАФИЈЕ           ВИДЕО1      ВИДЕО2

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

20 − 9 =