NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ЈП „Водовод и канализација Гроцка“ успешно увело стандард квалитета ИСО 10002:2016

ЈП „Водовод и канализација Гроцка“ успешно увело стандард квалитета ИСО 10002:2016

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Републичка унија потрошача Србије сертификатом потврдила да је Јавно предузеће „Водовод и канализација Гроцка“ успоставило и успешно имплементирало принципе стандарда СРПС ИСО 10002:2016 у области сакупљања, пречишћавања и дистрибуције воде.

ЈП „Водовод и канализација Гроцка“ додељен је веома значајан сертификат СРПС ИСО 10002:2016 којим се потврђује квалитативни помак у односу са потрошачима. Овим сертификатом, постојећим потрошачима се гарантује квалитет пружања услуга. Стандард ИСО 10002:2016 део је глобалног процеса система управљања квалитетом.
Директору ЈП „Водовод и канализација Гроцка“ Ђорђу Јевтићу Сертификат је уручио господин Денис Перинчић, председник Управног одбора Републичке уније потрошача и том приликом је изјавио: „Намена добијеног Стандарда је формирање система специjализованог за рад са потрошачима у обради и решавању приговора. Стандард је у потпуности усмерен ка задовољству потошача овог предузећа. Његов циљ је утврђивање и спровођење ефикасног и ефективног начина решавања приговора корисника услуга овог предузећа.“
Републичка унија потрошача је издала Сертификат на основу мишљења Привредног друштва за сертификацију и надзор менаџмента Глобал Серт Београд од 8. новембра 2016. године који је извршио проверу усаглашености ЈП „Водовод и канализација Гроцка“.

dsc_0029 dsc_0027 dsc_0026

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

one × one =