ЧЕТВРТИ ПУТ ЛОМЉЕНА БОЖИЋНА ЧЕСНИЦА У ГРОЦКОЈ (ФОТО+ВИДЕО)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Најрадоснији хришћански празник Божић, данас је у организацији градске општине Гроцка прослављен на платоу испред Скупштине градске општине Гроцка, са почетком у 12 часова.

Празник је обележен традиционалним ломљењем божићне чеснице, која је ове године дар пекаре „Дукат“ из Гроцке и у којој су се налазила три дуката: златни, сребрни и бронзани.  Дукати су  дар  градске општине Гроцка.

Свечаном ломљењу чеснице присуствовали су председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине градске општине Гроцка  Владимир Трајковић, народна посланица Оливера Огњановић , чланови већа и остало руководство градске општине Гроцка, као и многобројни грађани.

Чесницу су освештали  свештенство цркве Свете Тројице у Гроцкој, који су очитали молитву за здравље и просперитет грађана наше општине.

Сребрни дукат  у чесници  пронашао је Страхиња Бјелобаба из Гроцке, а пригодан поклон   уручио му је  председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић.

Како златни и бронзани дукат нису пронађени, молимо грађене који дукате нађу да у понедељак  дођу у зграду градске општине Гроцка и преузму поклоне.

Такође, градска општина Гроцка поклонила је најмлађем присустном становнику Божићни пакетић са слаткишима, који је дечаку уручио заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Владимир Трајковић.

гроцка.рс

 
ФОТОГРАФИЈЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.