РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ОКО ЗЛАТНИКА ИЗ ЧЕСНИЦЕ: Председник Симоновић примио особу код које је био златни дукат (ФОТО+ВИДЕО)

0
NextWEB hosting

После објављивања снимка Гроцка Инфо Портала, Градској општини Гроцка јавила се особа која је у суботу на Божић добила део Божићне чеснице, а у коме се како се касније испоставило налазио златни дукат. Њено име је Петрија Танасијевић (68) која станује у насељу Гроцка.

Наиме, шта се догодило? Петрија је део чеснице, који је добила на брзину преломила, не надајући се да ће баш она бити та која ће извући злани дукат, дар општине Гроцка.

Тај део чеснице је ставила у кесу и на месту које само она зна, оставила да  је птице покљуцају, да би се у овим хладним данима прехраниле. Међутим, када је сазнала вест са нашег портала отишла је на то место, али у међувремену снег је нападао….. Остатак приче погледајте у видео прилогу:

 

Златни дукат који се налазио у Божићној чесници градске општине Гроцка пронашла је Петрија Танасијевић (68) из Гроцке.
Њу је данас примио председник општине Драгољуб Симоновић и у срдачном разговору присетили су се тог јутра. Део чеснице у којој је пронађен дукат Петрија је добила баш од председника Симоновића.- наводе у општини Гроцка

EKSKLUZIVNO: Kamera Grocka Info Portala zabeleležila trenutak kada se iz dela česnice pojavio zlatnik, javio se dobitnik bakarnog novčića (FOTO)

 

 

Autor:Trale Miroljub Radojević

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

7 − three =