Oдржана оснивачка Скупштина новог Фудбалског удружења ФК ,,Умчари“ (ФОТО)

0
3140
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У просторијама Клуба пензионера у оквиру Месне заједнице Умчари, вечерас је одржана оснивачка Скупштина новог Фудбалског удружења ФК Умчари са почетком у 19 часова.

Том приликом, у уводном обраћању, Звездан Петровић је отворио оснивачку Скупштину и представио дневни ред. Испред Градске општине Гроцка, седници су присуствовали одборник у Скупштини општине Гроцка и председник Месне заједнице Умчари Зоран Зарић, председник Фудбалског савеза општине Гроцка и члан већа Зоран Којић, као и директор ЈП Водовод и канализација Гроцка Ђорђе Јевтић.

Прва тачка дневног реда је била избор председника Скуштине за кога је изабран Драган Зарић. У оквиру друге тачке, изгласано је доношење одлуке о оснивању Фудбалског удружења ФК Умчари потписивањем Оснивачког акта. Трећа тачка се тицала предлога и усвајања Статута који је потом једногласно изабран од стране Скупштине фудбалског удружења.

На фукнцију председника Фудбалског удружења, у четвртој тачки дневног реда, једногласно је предложен и изабран Звездан Петровић. Као последња тачка дневног реда, изабрано је лице задужено за подношење регистрационе пријаве. Лица овлашћена за заступање и представљање Фудбалског клуба Умчари су: Звездан Петровић, Марјан Гојковић и Дејан Антонијевић.

ФОТОГРАФИЈЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR