NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ОДРЖАНА ТРИБИНА „ЗИМСКА ШКОЛА“ НАМЕЊЕНА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА СА НАШЕ ОПШТИНЕ

ОДРЖАНА ТРИБИНА „ЗИМСКА ШКОЛА“ НАМЕЊЕНА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА СА НАШЕ ОПШТИНЕ

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Градска општина Гроцка у сарадњи са Пољопривредном стручном службом  Падинска скела , организовала  је 23.фебруара у великој сали градске општине Гроцка са почетком у 17:30 часова,   трибину „Зимска школа“, посвећена пољопривредницима са наше општине.

Трибину је отворио помоћник предесдника за пољопривреду Душко Живанчевић, који је испред градске општине Гроцка поздравио предаваче и захвалио се пољопривредницима што су се одазвали у великом број. Испред руководства градске  општине Гроцка трибини су присуствовали чланови већа Зоран Костић и Драгана Ћујић, саветник за пољопривреду Добрица Кузмановић, као и народна посланица Оливера Огњановић

Предавачи на трибини испред  Управе за пољопривреду Града Београда  који су говорили о субвенцијама и подстицајима за 2017. годину били су директор Управе за пољопривреду града  Београда Снежана Врачар и њени сарадници Саво Павичић и Драгана Степановић.

Испред  Пољопривредне стручне службе  Падинска скела говорили су мр Дејан Маринковић-саветодавац за воћарство, Тодор Терзић- саветодавац из области агроекономије и Еленора Онћ Јовановић- саветодавац из области биљне заштите.

Поред стручних предавача, на трибини су гостујући предавачи Радослав Анђелић, Миленко Стојковић и Саша Драгојевић  говорили о осигурању усева и плодова, кредитирању пољопривредне производње и примени биостимулатора у воћарству.

Трибини су присуствовали велики број пољопривредника са територије општине Гроцка  и овом приликом стекли су нова знања у технологији производње воћа, а и у доменима финансијских олакшица и подстицаја.

Канцеларија за пољопривреду, градске општине Гроцка наставиће да организује овакве трибине у циљу јачања и развијања едукације пољопривредника.

Галерију фотографија погледајте ОВДЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR