Потписан протокол о сарадњи са свим Удружењима пензионера са територије општине Гроцка (ФОТО)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић одржао је састанак са председницима општинских Удружења пензионера са територије општине Гроцка, а састанку је присуствовала и Драгица Мићовић, коoрдинатор испред градске општине Гроцка за сарадњу са свим пензионерима са наше општине.

На састанку је потписан  протокол о сарадњи између локалне самоуправе и председника свих  Удружења пензионера са територије општине Гроцка.

Испред градске општине Гроцка протокол је потписао председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, а потписници протокола Удружења пензионера су: председник Удружења пензионера општине Гроцка Слободан Лукић ( ово удружење броји 10 Месних огранака), председник Удружења пензионера Дражањ Слободан Животић, председник Удружења пензионера Врчин Добривоје Теофиловић, председник Удружења пензионера Умчари Владимир Радосављевић и председник Удружења инвалида рада Радмила Милошевић.

Циљ протокола је побољшање сарадње између општине и постојећих удружења пензионера на нашој општини,усаглашавање ставова о свим појединачним  интересима, као и заступање принципа социјалне правде и солидарности, где ће се настојати да се представници ових удружења максимално укључе у све активности локалне самоуправе које се на њих односе.

Током састанка председник Симоновић истакао је значај и утицај сваког пензионера у друштву, додајући да ће општинско руководство у наредном периоду свим удружењима давати једнаку помоћ, а да ће помоћ као и до сада бити несебична. У плану је да се сва удружења пензионера обиђу, донираће им се нешто од друштвених игара и намештај.   Рад пензионера убудуће ће пратити особа, која ће бити именована од стране председника општине и која ће бити увек на услузи пензионерима.

У плану је да се сва Удружења пензионера обиђу, донираће им се нешто од друштвених игара и намештај. Председник Симоновић је најавио да ће Калуђерица коначно добити простор који ће бити намењен пензионерима и да ће општина подржати Олимпијаду трећег доба, која се традиционално одржава у Врњачкој бањи. На предлог једног од представника Удружења пензионера, на састанку је договорено да се на нашој општини пре Олимпијаде у Врњачкој бањи, организује мини Олимпијада за пензионере, како прпрема и увод у ову манифестацију.

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR