NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Председник Симоновић одржао састанак са представницима општинских савеза одгајивача српских високолетача

Председник Симоновић одржао састанак са представницима општинских савеза одгајивача српских високолетача

0
1982
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић одржао је састанак са представницима  општинских савеза одгајивача српских високолетача општине Гроцка – СРБ Савез и ГС Србије општине Гроцка.

СРБ Савез на нивоу општине Гроцка има између 320 – 350 чланова и 15 удружења и 2018. године слави 40 година успешног постојања.  Голубарски савез Србије има 140 чланова и 8 удружења.

Састанку је испред Голубарског Савеза Србије присуствовао председник овог савеза Бојан Недељковић, док је испред СРБ Савеза присуствовао председник овог савеза Јован Баљ и Љубиша Стојановић који је председник такмичарске комисије.

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић је похвалио рад оба савеза, истичу ћи да ће у се у наредном периоду ангажовати у циљу јача сарадње и пружња подршке и помоћи у раду ових савеза.  Он је такође нагласио да је поносан на њихове успехе јер су ова два савеза познати како у Београду тако и у Србији по својим успесима. Представници ових савеза са друге стране су јако задовољни досадашњом сарадњом са локалном самоуправом и подршком коју су добили од ње.

Поред председника Симоновића састанку је присуствовао и председник Спортског савеза општине Гроцка Владо Радовановић.

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR