NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ВИНЧА: Одржано воћарско предавање

ВИНЧА: Одржано воћарско предавање

0
1855
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У Винчи у сали Месне заједнице синоћ је са почетком у 18 часова одржано воћарско предавање. Градска општина Гроцка наставља добру праксу у вршењу едукације својих пољоприврединика у сарадњи са Пољопривредном стручном службом Падинска Скела.

На синоћњем врло посећеном предавању пољоприврединици су могли да чују веома корисне савете и добију одговоре на сва питања која их занимају. Испред градске општине Гроцка на скупу су присутвовали Душко Живанчевић помоћник председника за пољопривреду и Драгана Ћујућ члан већа. Од предвача који су држали предавање били су Дејан Маринковић, Тодо Терзић, Јованка Петровић, Синиша Јанковић, Милица Васиљковић и др Дивна Симић.

Теме предавања су биле: технологија производње трешње, заштита коштичавог воћа, подршка инвестицијама у преради воћа, фунгицидна еколошка ђубрива и оплемењивачи земљишта, програм мера у заштити биља и ПКБ хибриди кукуруза.

Интересовање за овај вид едукације је веома велико што говори и велика посећеност овог скупа где се и стајало да би се чуле праве информације. Следеће велико предавање ће се одржати у Гроцкој у Великој сали у згради Скупштине општине Гроцка 23.2.2017. године у 17 и 30 часова.

grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR