ГРОЦКА: Свечано отворен Сајам запошљавања FOTO

0
NextWEB hosting

Сајам запошљавања, који су организовали  Национална служба за запошљавање, испостава Гроцка и Савет за запошљавање на територији градске општне Гроцка, а у сардњи са општином Гроцка, данас је свечано отворен са почетком у 11 часова у великој сали Скупштине општине Гроцка.

Домаћини овогодишњег  сајма били су  председник градске општине Гроцка  Драгољуб Симоновић и координатор  Националне службе за запошљавање , испотава Гроцка, Марина Анђелић Теофиловић.

На самом почетку свечаног програма, присутнима се обратио председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, који је овом приликом истакао да Сајма овакве врсте  промовише фирме и предузећа, које су спремне да запосле велики број нових, стручних кандраова, што би допринело смањењу стопе незапослености на нашој општини.

Присутнима се такође обратио и директор Националне службе за запошљавање, Филијале за град Београд, Добросав Марић и председник Савета за привреду градске општине Гроцка Ђуро Грубор, којима је у знак захвалности координатор  Националне службе за запошљавање , испотава Гроцка, госпођа Марина Анђелић Теофиловић уручила пригодне поклоне.

Свечаном отварању Сајма запошљављања присуствовали су и заменица председника Градке општине Гроцка Живадинка Аврамовић, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Владимир Трајковић, чланови већа, директори јавних предузећа и велики број заинтересованих грађана.

Сајам ће бити отворен до 15 часова данас, а сви посетиоци имаће могућност да се упознају са начином рада и пословања 19 фирми и предузећа, које су спремне да запосле 155 нових радника. Штанд на сајму имају и градска општина Гроцка и Канцеларија за младе , Национална служба  за запошљавање, Центар за социјални рад и  Центар за социјално предузетништво , као социјални партнери .

гроцка.рс

Свечано отворен Сајам запошљавања у Гроцкој

Posted by Грочански Гласник on среда 15. март 2017.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

fifteen + seventeen =