ВРЧИН-ФОТО: Почела реконструкција главне улице, најављени нови радови у Умчарима, Пударцима, Гроцкој, Заклопачи….

0
4528
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Као резултат преговора председника општине, Драгољуба Симоновића са представницима ЈП „Путеви Србије“, ове године ипреговарани су радови на државним путевима у износу од преко 200 милиона динара.

Радови укључују наставак реконструкције државног пута 347, односно деонице кроз Врчин, од аутопута до Крагујевачког пута, затим коначно асфалтирање пута који спаја Гроцку са Заклопачом, пресвлачење деонице Смедеревског пута између семафора у Гроцкој и реконструкцију пута 351 Умчари-Пударци.


Рано јутрос грађевинска оператива Миленијум тима која изводи радове на постављању гасоводне мреже на нашој општини започела је радове на постављању гасовода у центру Врчина. Овим радовима ће се већ развучена мрежа у дужини од 70 километара повезати и пустити у рад до краја године.


Истовремено су екипе ЈП „Београд пут“ започеле скидање хабајућег слоја асфалта од аутопута према центру Врчина, односно улици Иво Лоле Рибара. По плану реконструкције пута након постављања гасовода, следи асфалтирање деонице од аутопута до Авалске улице, односно улица Иво Лоле Рибара, Саве ковачевића и 29. Новембра. – јављају из ГО Гроцка

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR