ВРЧИН: Председник Симоновић обишао завршне радове на асфалтирању централне улице (ФОТО+ВИДЕО)

0
2649
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, са својим сарадницима, обишао је данас завршне радова на асфалтирању главне улице у центру Врчина.

Радови су пре свега резултат изузете сарадње општине Гроцка, са градском влашћу, будући да је инвеститор радова ЈП“Путеви Србије“, а извођач ЈКП „Београд пут“.

Ова деоница пута урађена је на иницијативу и захтев локалне самоуправе, а вредност  инвестиције је око 80 милиона динара.

Приликом обиласка радова, председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић у изјави за медије истакао је да је задовољан пре свега квалитетом, али и брзином извођења радова, додајући да све оно што се некада радило месецима садашње руководство општине Гроцка успева да реализује за 4 до 5 дана.

-Данас завршавамо радове у центру Врчина, у складу са нашим плановима. До краја јуна завршићемо насеље Драгослава Станковића и Дурмиторску улицу у Врчину. Урадили смо и два стратешки важна пута на нашој општини, а то су пут Заклопача-Гроцка и пут Болеч-Лештане. Такође, спојили смо општину Гроцка са општином Младеновац, тако што смо урадили пут који повезује насеље Умчари са Дубоном, а урадићемо и пут који повезује Дражањ са Малим Пожаревцом.  Успостављена је сарадња између општине Гроцка и општине Звездара, у циљу побољшања путне инфраструктуре у насељу Кленак у Калуђерици. Асфалтирањем улица Жељка Миливојевића, Авалске и Београдске спојићемо ове две општине и затворићемо циклус повезивања општине Гроцка са општинама у окружењу. У јулу ће уследити пауза радова, како би смо се припремили за предстојећу сезону асфалтирања, а паралелно ћемо радити и на санацији атарских путева- рекао је председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић.

гроцка.рс

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR