NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
JOVANA SRDANOVIĆ OSVOJILA SREBRNU MEDALJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU U RUMUNIJI

JOVANA SRDANOVIĆ OSVOJILA SREBRNU MEDALJU NA EVROPSKOM PRVENSTVU U RUMUNIJI

0
2477
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Na upravo završenom kadetskom evropskom prvenstvu u šahu u Rumuniji, Jovana je fantastičnom igrom osvojila 7 od mogućih 9 bodova i SREBRNU medalju u konkurenciji od 81 takmičarke iz cele Evrope.

OGROMAN uspeh ove krhke devojčice iz Grocke.. Bravo malena. Sramota me je sto u ovom trenutku ne mogu da pronadjem jaču reč od „BRAVO“ za Jovana Srdanovic. Zaslužuješ mnogo više od BRAVO!!!!! Sve čestitke i Martić Ivanu, divnom čoveku i treneru, koji je ogromnom voljom, verom, požrtvovanjem i radom u mnogome doprineo ovom Jokinom uspehu! Ogromne čestitke roditeljima Marijana Srdanovic Ex Petrovic i Dejan Srdanonović, kao i trenerima Jovanu Todoroviću i Zoran Zoran Trener Bilbija, koji je bio Jovanin prvi trener, prepoznao njen ogroman talenat i izveo je na put šaha, koji je ona kasnije velikim radom u ŠK “ BEOGRAD“, nadogradila do ovog OGROMNOG uspeha!!!

 

Aleksandra Ristic Ex Filipovic

ČESTITAMO!!!

 

JOVANA SRDANOVIC OSVOJILA JE DRUGO MESTO NA EVROPSKOM PRVENSTVU U KATEGORIJI DEVOJCICA DO 14 GODINA CESTITAM TI JOKO NA ISTORIJSKOM REZULTATU CESTITAM I IVANU I JOCI TRENERIMA I RODITELJIMA SRBIJA RETKO KAD UZIMA MEDALJU NA EVROPSKIM I SVETSKIM TAKMICENJIMA ALI OVO STO JE NASA JOKA POSTIGLA JE ZAISTA SJAJNO JOS JEDNOM CESTITAM OD SRCAA GROCKA JE PONOSNA NA TEBE BRAVO JOKO

 
 
 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR