У Гроцкој отворена канцеларија Повереника за синдикална питања на општини Гроцка

0
NextWEB hosting

Данас је у просторијама реконструисане зграде политичких организација отворена канцеларија Повереника за синдикална питања Савеза самосталних синдиката Београда за општину Гроцка.

Канцеларија је намењена да постане спона између локалне самоуправе, јавних и приватних послодаваца како би се заједничким снагама и заједничком вољом решавала сва отворена питања везана за радне споразуме. – изјавио је Зоран Зарић повереник Савеза самосталних синдиката Београда за општину Гроцка.

Канцеларију је отворио председник београдског Синдиката, господин Томислав Бановић, секретар Жељко Караклајић и повереник Зоран зарић. Присутни су били и председник Скупштине општине Гроцка, Стефан Дилберовић, као и чланови општинског Већа, Јасмина Мандић и Зоран Костић.

Председник синдиката, Томислав Бановић је изнео и новину везану за решавање евентуалних проблема, тј. медијацију, односно мирно решавање спора између радника и послодавца а без мешања државних органа.

Канцеларија се налази на адресу Булевар ослобођења 10, 1 спрат. Радно време је од 09:-14:00 часова радним данима, а телефон за информације је 066 806 4003

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

3 × five =