NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Припреме за избор за Мис „51. Грочанских свечаности“ рок за пријаве продужен...

Припреме за избор за Мис „51. Грочанских свечаности“ рок за пријаве продужен до 24.07.2018. године

0
1960
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Данашњим састанком организационог одбора „51. Грочанских свечаности“ одлучено је продужење рока пријаве за Мис Грочанских свечаности за 2018. годину.

Драге наше младе даме, због великог интересовања пријаве за Мис Грочанских свечаности продужују се до 24.07.2018. године. Такође девојке добијају ментора, курс манекенства као и сликање од стране професионалног фотографа. Добијене слике ће им омогућити израду њиховог портфолиа тј.“Book“-a.

Ваша будућа менторка, учесница на избору за Мис Југославије 2002. године, госпођа Катарина Манојловић, некада Вучетић нашла се у топ 10 најлепших девојака  2003. године на избору за Мис Земље на Филипинима. Ту ласкаву титулу би засигурно могла да понесе и данас после 15 година. Модни дизајнер, житељка Гроцке ће водити наше кандидаткиње кроз избор за Мис“51. Грочанских свечаности“2018. године, покушаће да им пренесе своје искуство и припреми их на најбољи могући начин.

Генерални спозор овогодишње манифестације „Избор за Мис 51. Грочанских свечаности“, је туристичка агенција ,,САБРА” из Београда, која ће бити дародавац путовања егзотичних ексклузивних дестинација, за првих 5 девојака

  1. Мис „51. Грочанских свечаности“-летовање за 2 особе
  2. Прва пратиља „51. Грочанских свечаности“,-летовање
  3. Друга пратиља „51. Грочанских свечаности“,-летовање
  4. Мис шарма-обилазак Евроских метропола
  5. Мис фотогеничности-Обилазак Европске метрополе

а треба очекивати и друге вредне награде спонзора. Од спозора који узимају учешће на овој манифестацији су још и Ресторан ,,Виногради” Гроцка”, Ресторан Пицерија ,,Сесто Сенсо” из Гроцке, цвећара ,,Љиља” и предузеће ,,Зам” из Гроцке. Покровитељ манифестације Општина Гроцка је обезбедила хаљине за 25 девојака, а девојке које уђу међу првих 10 добијају још једну тоалету свечаних хаљина ради што бољег представљања.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR