U subotu u Vrčinu veliki derbi FK Vrčin – FK Vinča

0
13062
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Treće kolo Prve Beogradske Lige, Grupa C, obeležiće derbi fudbalskih klubova sa opštine Grocka, u kom će snage odmeriti FK ,,Vrčin“ i FK ,,Vinča“. Utakmica će se odigrati na stadionu FK ,,Vrčin“ u Vrčinu, sa početkom od 16:00 časova.

Ne pamti se veće interesovanje ljubitelja fudbala sa naše opštine za jednu utakmicu lokalnog karaktera, te se očekuje veliki broj navijača oba kluba, kao i ljubitelja fudbala sa cele opštine. Naime, fudbalska utakmica je trebala da se odigra u nedelju, međutim zbog obaveza većeg dela fudbalera FK Vinča, a uz saglasnost domaćina, utakmica će se odigrati u pomenutom terminu.

S obzirom na situaciju oba kluba, može se reći da je Vrčin jedna iskusna ekipa koja igra u nepromenjenom sastavu već nekoliko sezona, sa ambicijama da se domogne Beogradske Zone, dok FK ,,Vinča“ sa novim rukovodstvom i pojačanim igračkim kadrom isto tako ulazi sa velikim ambicijama u trku za Beogradsku Zonu. Iz oba kluba se nadaju fer i sportskom nadmetanju, dok se obe strane slažu u jednom – neka pobedi bolji! 

Verujemo da će utakmica biti dinamična, borbena, da ćemo videti puno golova i da će fudbalski sladokusci moći da uživaju. Što se tiče samog takmičenja, glavni pretendenti za prvo mesto su klubovi sa naše opštine, a tu posebno izdvajamo FK Dunavac i FK Boleč. Kako stvari stoje, uživaćemo u fudbalskim derbijima koji će obeležiti ovu fudbalsku sezonu. I mi se na kraju ovog teksta slažemo – neka pobedi bolji.

Pozivamo Vas da dođete na utakmicu i fer i sportski podržite svoje klubove.

Tekst: Trale Miroljub Radojević

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR