POTVRĐENO: U okviru Gročanskih svečanosti biće održan Balkanski Jet Ski šampionat u Grockoj

0
963
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kako saznajemo iz organizacionog odbora Gročanskih svečanosti, u subotu 1.avgusta 2015 na Dunavskom keju u Grockoj biće održan Balkanski Jet Ski šampionat

Naime, pre nekoliko dana sastali su se predsednik Jet Ski saveza Sbije sa saradnicima i predstavnici organizacionog odbora Gročanskih svečanosti koji su se tom prilikom  dogovorili da pripremene aktivnosti za ovaj događaj krenu. Trening će biti održanan 1. avgusta oko 10 časova, a početak takmičenja je zakazan za 12 časova. Kako stvari stoje, toga dana u centru Grocke biće snimana popularna emisija ,,Žikina šarenica“, a kamere RTS -a će oko 10 časova direktno prenositi  događaj sa Dunavskog keja dok bude trajao trening učesnika.

Po rečima mnogih koji su imali prilike da prisustvuju ovom takmičenju, egzibicije takmičara su takve da prisutnima zastaje dah. Pored takmičara iz naše zemlje, u ovom spektaklu učestvovaće  takmičari iz Balkanskih zemalja i zemalja iz okruženja, Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Mađarske,Turske, Ukrajne…

Zanimljivo je i to da će se pred domaćim navijačima pojaviti Aleksandar Ivković iz Grocke, koji je inače višestruki prvak Srbije u kategoriji Kawasaki limited.

Da se iz Grocke pošalje najlepša slika u svet i da sve ispadne kako treba, ispred organizacionog odbora Gročanskih svečanosti za organizaciju Jet Ski takmičenja zadužene osobe biće:

1. Zoran Kostić zam. predsednika SO Grocka

2.Radojević Miroljub – Trale

3.Vujić Miroslav – Miča

foto:b92.net

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR