Izveštaj sa fudbalskih utakmica 19.-20.10.2013 godine

0
1028
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U Zonskoj ligi Beograda, fudbaleri Vrčinia u dvanestom kolu nastavili seriju poraza. Na gostujućem terenu protiv vodećeg IMT-a, zabeležili su treći poraz u nizu i sa sakupljenih 11 bodova iz dvanest kola zauzimaju četrnesto mesto na tabeli. Ako ova kriza potraje fudbaleri Vrčina će se naći u teškoj situaciji i vodiće veliku borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja.

FK IMT – FK Vrčin 1:0

U 1. Beogradskoj ligi gde se takmiči najveći broj klubova sa naše opštine u devetom kolu sve oči su bile uprte u derbi Boleč-Leštane, koji je završen pobedom domaćina od 1:0. U ostalim mečevima zanimljivo je bilo da se Vinča probudila i kao domaćin savladala Veliku Krsnu rezultatom 2:1, fudbaleri Dunavca su odličnom igrom i pobedom u gostima nad Kosmajem u Ralji, pokazali da su i dalje u dobroj formi i da prošlonedeljni poraz nije ostavio traga. Sa nova osvojena tri boda fudbaleri Dunavca i Boleča su zadržali I učvrstili svoje pozicije na prva dva mesta na tabeli.

U devetom kolu postignuti su sledeći rezultati:

FK Vinča – FK Velika Krsna 2:1
FK Selo Mladenovac – FK Podunavac (Ritopek) 1:0
FK Nemenikuće – FK Pudarci 4:2
FK Kosmaj (Ralja) – Dunavac (Grocka) 0:2
FK Boleč – FK Leštane 1:0

U Međuopštinskoj ligi u grupi “C” od naših klubova za pohvalu je samo igra OFK Mladost iz Begaljice koja dobrom igrom održava korak sa vodećim klubovima.

U sedmom kolu postignuti su sledeći rezultati:

FK Avala 1939 (Beli Potok) – FK Hajduk (Kamendol) 5:0
OFK Mladost (Begaljica) – FK Partizan (Kaluđerica) 5:3

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR