Ponude za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini prikupljaju se do 30. septembra

0
772
NextWEB hosting
NextWEB hosting

njivaSekretarijat za privredu podseća sve zainteresovane da se pisane ponude za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Beograda prikupljaju do 30. septembra.

– Konkursom je planirano davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta površine 4.523 hektara, koje se nalazi na području opština Barajevo, Voždovac, Grocka, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Sopot, Surčin i Čukarica. Ovo zemljište obuhvaćeno je Godišnjim programom zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2011. godinu – rekla je gradska sekretarka za privredu Olivera Savović.

Pravo učešća u javnom nadmetanju za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini imaju pravna i fizička lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava. Formular prijave i adresirane koverte odnosno štampane nalepnice sa adresom Gradske uprave grada Beograda mogu se preuzeti svakog radnog dana od 9 do 16 časova u Sekretarijatu za privredu, Ulica kraljice Marije 1, XVII sprat, kancelarija 1710. Ponuđač treba blagovremeno da se upozna sa sadržajem formulara prijave.

Dokumentacija za prijavljivanje može da se podnese 30. septembra do 16 časova, a javno otvaranje ponuda za davanje u zakup zemljišta održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda, Trg Nikole Pašića 6, prema rasporedu utvrđenom u oglasu.

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR