Sednica Skupštine grada Beograda sutra o budžetu

0
639
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za sutra, s početkom u 10 časova,  38. sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se Predlog odluke o budžetu grada Beograda za 2012. godinu i odluke o obimu sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština u narednoj godini. Razmatraće se i izmena Odluke o određivanju zona na teritoriji Beograda, kao i Predlog o dopuni odluke o lokalnim komunalnim taksama za teritoriju grada.

Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o finansiranju programa, projekata i investicionih aktivnosti grada u 2013. i 2014. godini, kao i Predlog o izmeni visine stope poreza na imovinu.

Odlučivaće se i o Predlogu odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite, o izmeni Odluke o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji Beograda, ali i o dopuni Odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta.

Odbornici će razmatrati i predloge o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR