Spaseni na vreme

0
608
NextWEB hosting
NextWEB hosting

brestovik-gradimirU subotu kasno uveče dobili smo poruku sa našeg sajta da je hitno potrebna pomoć u Brestoviku da se očisti ulica JNA, jer porodica sa autističnim detetom nije mogla da dođe do potrebnih namirnica.

Grocka Info je odmah reagovao i prosledio email nadležnima u opštini. Posebnim angažovanjem Vesne Tasev Pekarski i JKP Grocka, već u nedelju ujutru je krenula ekipa za čišćenje snega prema Brestoviku.

U kratkom roku ulica je očišćena i stvoreni su uslovi za normalno snabdevanje ove porodice, kao i ostalih iz ovog kraja naše opštine.

Gradimir Stojković koji nam je poslao poruku je ovaj gest prokomentarisao: „Danas je bio, napokon, dan koji vraća veru u ljude! Poslao sam poruku na sajt Grocka Info. Javila mi se prepodne Vesna Tasev Pekarski, šef kabineta predsednika. Poslali su mi u Brestovik, na moje Brđane, bager da očisti put. I, evo svedočanstva: moj novi prijatelj Zoran, koji je probio put! Hvala, dobri ljudi!“

Ali ovo nije bio usamljen slučaj. U subotu je upućena ekipa ka Kamendolu, gde se nalazi trudnica koja očekuje porođaj. Efikasno i brzo ekipe su odreagovale i očistile put.

{phocagallery view=category|categoryid=13|limitstart=0|limitcount=0|displayname=0|displaydescription=0}

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR