Četvoro povređenih kod Vrčina

0
678
NextWEB hosting
NextWEB hosting

bg-saobracajna-nesreca_620x0Četiri osobe teško su povređene u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina , „ford fokus“ probio bankinu i preleteo na drugu stranu autoputa.

Neprilagođena brzina najverovatni je uzrok još jedne teške saobraćajne nesreće. U udesu koji se, oko 19.30, dogodio na autoputu kod Vrčina četvoro ljudi zadobilo teške povrede. Oni su kolima Hitne pomoći, ekipe iz Grocke, prevezeni u Urgentni centar. Jedan od putnika prevezen je u besvesnom stanju, dok su ostali bili svesni, ali sa teškim povredama.

Do nesreće je kada je iz zasada nepoznatih razloga, vozač „forda fokus“ kruševačkih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Niša ka Beogradu, izgubio kontrolu nad vozilom, probio bankinu i preleteo na suprotnu stranu autoputa. Iza „fokusa“ je „nestalo“ desetak metara zaštitne ograde, a tom prilikom došlo je i do prevrtanja vozila, iz koga su ispale stvari putnika. Pukom srećom i snalažljivošću vozača koji su se u tom trenutku zatekli na auto-putu niko nije naleteo na prevrnuto vozilo i izazvao još veću nesreću.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR