Prijave udarnih rupa na gradskim ulicama posredstvom „Beokoma”

0
558
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Grad Beograd, Sekretarijat za saobraćaj i Direkcija za puteve nastavljaju s građevinskim radovima na krpljenju udarnih rupa na gradskim ulicama, nastalih posle otapanja snega. Novina je to što će od sutra građani moći da se jave u Službu za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima „Beokom servis” i na taj način da pomognu nadležnim službama.

Kako je za Beoinfo rekao Đorđe Belamarić, direktor „Beokoma”, na ovaj način nastavlja se povezivanje rada gradskih službi i preduzeća. 

– Posle Komunalne policije, koja od juče prima prijave građana posredstvom „Beokoma”, to je omogućeno i Sekretarijatu za saobraćaj. Tačna lokacija ulice gde se nalazi udarna rupa može se poslati na mejl adresu bks@beograd.gov.rs ili prijaviti pozivom na besplatan broj telefona 0800-110-011 za fiksnu telefoniju odnosno za pozive sa mobilnih telefona na broj 011/3090-007 – istakao je Belamarić.

Kako naglašavaju iz Sekretarijata za saobraćaj, cilj ove akcije jeste da nadležne službe brže sačine spisak oštećenih ulica i izvrše sanaciju.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR