10 bizarnih sprava za lepotu ( dolaze iz Japana )

1
7262
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Dok je na zapadu estetska hirurgija već generalno prihvaćen način za zatezanje lica, brisanje bora ili oblikovanje nosa, u Japanu su ipak odlučili da pokušaju postići iste rezultate na jedan mnogo jeftiniji i (nadamo se) bezbolniji način.

 

10. Kuwaete Sukkiri – sprava za vežbanje jezika

Kuwaete-Sukkiri

Kuwaete Sukkiri je sprava za vežbanje jezika za koji njegovi tvorci tvrde da će damama poboljšati izgled lica, kao i zategnuti “mlohave, opuštene obraze”.

Preparat se koristi tako što se navuče preko jezika, a zatim započinje niz vežbi. Sami tvorci priznaju da može izgledati pomalo čudno (?!?), ali i za to postoji rešenje! Ne obazirite se na izgled, već na ukus Kuwaete Sukkirija – jer on ima miris i ukus grejpa. Dovoljna je samo minuta dnevno za savršen izgled lica, tvrdi estetičar Kimiko Hirayama.

9. Sprava za očne kapke

kapci

Ako želite da imate savršene očne kapke, u Japanu imaju rešenje za vas! Preparat za očne kapke je “pametan i jednostavan način” da dobijete krupne i okrugle oči (za kojima mnoge devojke u Japanu žude).

Tvroci tvrde da je ovo bezbolan i jeftin način da oblikujete kapke, bez estetske hirurgije. Čini se da “Eyelid Trainer” ima blistavu budućnost jer se u samo prvom mesecu od kako je izašao na tržište prodalo više od 7.000 komada. Dovoljno je samo 5 minuta dnevno i vaše oči će izgledati savršeno!

8. Sprava za lepši glas

treniranje-glasa

Ovaj posebno dizajniran uređaj namenjen je da fiksira jezik na određenu poziciju kako bi otvorio prolaz glasa, što daje puno jači zvuk kada pričate (prema uputstvu na preparatu).

On takođe pomaže da dišete direktno iz trbuha, što je neophodno za ispravno pevanje. I na kraju, preparat u sebi ima ugrađene zvukove koje morate pratiti. Navodno, dovoljno je da vežbate samo 5 minuta dnevno, i pevaćete kao slavuj.

7. Donje rublje koje eliminiše neprijatne mirise

donje-rublje

Deoest je posebno dizajnirano donje rublje koje “ubije” 95% gasova, znoja i drugih neželjenih mirisa.

“Deoest žensko donje rublje” eliminiše 80% loših mirisa u prvih 30 sekundi, a zadržava funkcionalnost i nakon 100 pranja. Dolazi u 3 boje i veličine, a kompanija je osim ženske uvela i mušku liniju ovog rublja koje eliminiše neprijatne mirise.

 

6. Kogao – pojas za savršen osmeh

Kogao

Kogao je, tvrde njegovi tvorci, pojas  za lice koji zateže obraze i konture lica, što vam daje mladenački izraz lica i savršen osmeh.

Izvrstan za nošenje kod kuće ili u kadi, a svakodnevno korišćenje će dati jasan rezultat – vaše lice će postati “manje” (“Kogao” znači manje). Ovaj preparat je napravljen od najlona i zadržaće toplotu na vašem licu i ‘ispeglati’ sve one linije i bore koje nastaju od smeha, a koje “svi mrze”.

5.  Za savršen vrat

preparat-za-vrat

Razvijen od strane stručnjaka za lepotu i plastičnog hirurga dr. Fukuoka, ovaj preparat će se “lagano uklopiti u vaš vrat kako bi osigurao blagi pritisak na području brade tokom noći.”

Navodno, preparat će izbrisati sve bore na vratu. Posebno je dizajniran za udobno spavanje, a dr. Fukuoka tvrdi da nećete ni primetiti da je tu.

4. Sprava za podizanje nosa

preparat-za-nos

Zašto ići na skupu operaciju nosa, kada možete imati savršen (podignut) nos jeftino i bezbolno.

Ovaj čudotvorni uređaj koristi električne vibracije kako bi podigao i zategnuo nos. Tvorci ovog preparata poručuju da je potrebno samo 3 minuta dnevno, i da ćete jako brzo vi (a i svi ostali) primetiti razliku!

3. Pupeko – preparat za podmlađivanje

Pupeko

Bez ikakve sumnje, ovo je jedan od najčudnijih preparata za podmlađivanje na svetu. Navodno, ova spravica će učvrstiti i ojačati mišiće vilice i obraza. Na kraju, dobićete mladalački izgled, bez potrebe za skupom plastičnom hirurgijom.

Tvorac ovog “jednostavnog preparata za negu kože i lepotu” je jedna domaćica zabrinuta za izgled svog lica, Chikako Hirama. Korišćenje Pupeka je jenostavno: naduvajte obraze, a zatim izbacite vazduh koz spravicu – i sve tako 10-20 minuta dnevno.

2. Maska za vežbanje lica

maska-za-vjezbanje-lica

“Facewaver” zateže lice i obraze, briše bore i generalno poboljšava izgled. Samo pet minuta dnevno i vaše lice će se izgledati mlado i energično.

Ova maska zateže mišiće i poboljšava cirkulaciju krvi. Jednostavna je za nošenje, a dovoljno je da je nosite samo pet minuta  dnevno i da za to vreme pravite različite izraze lica. Tvorci maske tvrde da je najefikasnije da prilikom nošenja glasno izgovarate samoglasnike.

1. Preparat za vitko lice

Preparat-za-vitko-lice

Preparat za vitko lice pomaže da se smanje znakovi starenja, odnosno da se zategnu koža i mišići oko usta.

Tvorci ovog krajnje neobičnog preparata za lepotu tvrde da on zateže čak i bore oko očiju, pa čak i celog lica. Sve što treba to je da ubacite preparat u usta i pomerate usne. Jednostavno. Za najbolji rezultat, igovarajte samoglasnike 3 minute dnevno.

Komentari

komentari

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR