Odlučio da se lično upozna sa 730 prijatelja sa fejsa

0
776
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Ambiciozan (i skup) poduhvat…

I dok se mnogi slažu kako nas društvene mreže više otuđuju nego spajaju, to definitivno nije slučaj s Danielom Shawom iz Staffordshirea.

Naime, 38-godišnji Daniel odlučio je u roku od godine dana upoznati svih svojih 730 prijatelja s Facebooka, a želi li uspeti u svojoj misiji, moraće upoznati po dva prijatelja dnevno.

Ideju je dobio kada mu je rođak rekao da nema šanse da upozna sve prijatelje s Facebooka, a nakon toga pala je i opklada.

Prva osoba s kojom se fotografisao bila je njegova supruga Emma, a Daniel je dosad uspeo upoznati 129 ljudi. Ipak, valja naglasiti kako je ovo lakši deo posla jer uglavnom se koncentrisao na lokalne prijatelje. Međutim, biće prisiljen na obilazak sveta jer neki od njegovih prijatelja žive u Japanu i Australiji.

– Imam nekoliko prijatelja u Devonu, rođaka u Njemačkoj, ali nadam se da će neki od njih doći u posetu jer bojim se da će ova misija uskoro postati vrlo skupa, rekao je Shaw koji trenutno traži ljude koji bi sponzorisali njegov put.

Iako u stvarnosti ima 1103 prijatelja, on i njegov prijatelj dogovorili su se da će 730 biti dovoljan broj kako bi pobedio. Ako u tome ne uspe (do avgusta iduće godine), obećao je da će pustiti bradu i učestvovati u Movembru.

U svakom slučaju, ideja je obući plavu Facebook majicu i fotografisati se s prijateljima.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR